Menu

AVENUE K BAWAKAN SINARAN HARI RAYA PENUH KECERIAAN

1st June 2018 - SEMASA
AVENUE K BAWAKAN SINARAN HARI RAYA PENUH KECERIAAN

Avenue K akan memulakan sambutan Aidilfitri pada 25 Mei melalui kempen 31 hari yang akan menawarkan pembeli yang arif pelbagai pilihan membeli-belah, tawaran yang hebat, aktiviti Raya, dan persembahan hebat hingga 24hb Jun.

Sejajar dengan tema ‘Luminous Reflections of Raya’, Avenue K akan menghiasi Ground Atrium dengan pola geometri tengah timur dengan reka bentuk struktur abstrak yang diilhamkan oleh seni Islam. Bersedia untuk mlterpesona dengan kombinasi rumit dan kompleks lingkaran, kotak, dan segitiga dalam motif berulang dan simetri yang indah. Lampu hiasan besar Maghribi menggantung dari siling Atrium, dengan serta-merta menarik perhatian anda kepada bentuk yang menarik dan reka bentuk eksotik.

Dengan kerjasama Pasar Seloka, Avenue K akan menjadi tuan rumah bazar mempesonakan yang memaparkan jenama dari pereka, pencipta, dan usahawan inovatif yang terbaik dari pilihan 22 gerai yang menawarkan semua yang anda perlukan di bawah satu bumbung dari fesyen ke barang kemas, aksesori, pakaian kanak-kanak, label kasut bebas, produk gaya hidup, kek, biskut dan pekakas rumah.

Sebagai sebahagian daripada sumbangan Avenue K kepada masyarakat, kami memberikan kembali bulan Ramadan melalui perkongsian jangka panjang kami dengan EMEL oleh Melinda Looi, yang menghasilkan dana untuk tujuan amal. Koleksi EMEL 2018 ‘socially conscious’ Raya akan disediakan di ruang dalaman Pintu Masuk utama.

Satu lagi kemuncak sambutan Raya Avenue K ialah satu siri acara selebriti, pertunjukan tarian tradisional, dan persembahan instrumental moden. Penghargaan Altimet dan ikon jazz Noryn Aziz akan memikat anda dengan persembahan yang menakjubkan. Juga, menikmati aktiviti hujung minggu yang menampilkan kaligrafi Jawi, tenunan rotan, lukisan batik, dan tenunan buluh yang akan menarik minat pembeli untuk mengalami budaya tradisional Malaysia.

 

Anda juga berpeluang untuk menyertai ‘Raya Madness Rewards’ Avenue K dan pergi dengan hadiah menarik bernilai RM30,000 termasuk kamera Leica D-Lux 109, iPhone 8, Samsung S9 dan banyak lagi! Apa yang perlu anda lakukan adalah membelanjakan RM500 dan ke atas (RM450 untuk ahli AK Neighbours Card) dalam maksimum dua penyertaan gabungan dari 25 Mei hingga 23 Jun.

Anda bakal menerima hadiah dengan pembelian apabila membeli barangan raya Raya di Avenue K. Pembeli yang membelanjakan RM350 ke atas (RM300 untuk ahli AK Neighbours Card) dalam maksimum dua resit gabungan akan menerima balang kaca edisi khas sementara stok masih ada!

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.avenuek.com.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *