Menu

PENGALAMAN JELAJAH KOREA BERSAMA KENNY ROGERS ROASTERS

2nd June 2018 - SEMASA
PENGALAMAN JELAJAH KOREA BERSAMA KENNY ROGERS ROASTERS

Peraduan ‘The Fortune Saranghaeyo’ yang dianjurkan oleh Kenny Rogers Roasters (KRR) berakhir apabila tiga pemenang bertuah memenangi tiket penerbangan 4 hari 3 malam masing-masing ke Pulau Jeju Korea, Busan, dan Seoul.

Pemenang Mohd Amin Bin Hadarih, Zahar Bin Amir, dan Suzan Binti Vincent menerima penyerahan tiket penerbangan mereka oleh Andy How (Director of Operations and Restaurant Development) dan Joyce Kau (Senior Product Market Manager). Dalam sambutan gembira bulan Ramadan, para pemenang juga dijamu dengan terbaru hidangan Meriah Raya KRR yang boleh didapati sehingga 31 Julai, terdiri daripada Ayam Masak Merah pada ayam panggang KRR atau OMG Unfried Fried Chicken, Nasi Tomato dan Ria Ria muffin pandan berkrim pilihan ramai.

Pertandingan ‘The Fortune Saranghaeyo’ berlangsung dari 1 Februari hingga 30 April 2018 membolehkan tiga pelanggan bertuah memenangi sepasang perjalanan 4 hari dan 3 malam ke Pulau Jeju, Busan, atau Seoul Korea. Untuk mengambil bahagian, tetamu terpaksa menyiarkan gambar mereka menikmati hidangan Fortune Saranghaeyo di halaman sosial mereka dengan kapsyen kreatif tentang mengapa mereka mahu pergi ke Korea dengan Traveloka.

Selain tiga pemenang hadiah utama, 18 peserta turut memenangi hadiah baucar KRR bernilai RM 200 setiap satu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *