KEMPEN WATSONS 'ADA HATI RAYA MENJADI-JADI' TAMPILKAN AYDA JEBATHari Raya yang menandakan berakhirnya bulan Ramadan adalah perayaan yang terbesar di Malaysia. Selain daripada perayaan yang besar-besaran, hidangan juadah yang enak dan pulang ke kampung, Hari Raya juga memupuk kita untuk saling berterima kasih dan bermaaf-maafan antara satu sama lain. 

Selain itu, kita juga perlu mengamalkan empati dan menghulurkan bantuan kepada masyarakat. Watsons Malaysia telah mengambil peluang ini untuk menggalakkan orang ramai agar menjadi lebih prihatin melalui kempen 'Ada Hati Raya Menjadi-jadi sempena raya kali ini. Kempen Watsons 'Ada Hati Raya Menjadi-jadi telah bekerjasama dengan 30 rumah kebajikan di seluruh Malaysia dengan mendermakan pelbagai barangan jenama Watsons bernilai RM100,000 untuk membawakan keceriaan dan kegembiraan menjelang Hari Raya. la bertujuan untuk mengingatkan rakyat Malaysia agar turut mengingati golongan-golongan yang memerlukan.


"Bulan Ramadan adalah masa untuk kita saling memberi dan perbuatan itu sebenarnya dapat menyerlahkan ciri-ciri yang terbaik dalam diri seseorang. Kami mengambil peluang memberi sumbangan ini bukan sahaja kepada pelanggan setia Watsons, tetapi juga kepada masyarakat. Di Watsons, kami menggalakkan pelanggan kami agar "Tampil Hebat, Berasa Hebat" dan berasa hebat bukanlah merujuk kepada harta benda yang kita miliki, tetapi pengalaman yang amat bermakna untuk anda dan orang yang anda sayangi. Bagi Aidil Fitri kali ini, misi kami adalah untuk memberi sumbangan kepada masyarakat. Oleh itu, melalui kempen 'Ada Hati Raya Menjadi-jadi', kami berharap dapat menyebarkan keceriaan Hari Raya kepada para pelanggan kami dengan pelbagai promosi istimewa sebagai tanda penghargaan atas kesetiaan mereka membeli-belah di Watsons," kata Caryn Loh, Pengarah Urusan Wastons Malaysia dalam ucapan alu-aluannya kepada para tetamu.


Semasa pelancaran kempen 'Ada Hati Raya Menjadi-jadi Watsons, pihak media dan tetamu dihiburkan dengan persembahan tradisional tarian zapin. Pelancaran ini turut dihadiri oleh Ayda Jebat yang menghiburkan para hadirin dengan sebuah lagu istimewa, lagu raya Watsons.


Watsons Malaysia juga telah menayangkan video raya 'Ada Hati Raya Menjadi-jadi' yang menyampaikan mesej bahawa sekiranya kita mempunyai hati dan usaha, kita pasti akan kukannya hingga menjadi nyata. lanya berkisahkan tentang Ayda yang pulang ke kampung halamannya untuk bersama-sama beraya dengan keluarga tercinta. 


Kami amat teruja untuk melancarkan video raya istimewa berjudul 'Ada Hati Raya Menjadi-jadi' yang menampilkan Duta Watsons Ayda Jebat. Balik kampung sememangnya sinonim ngan sebarang perayaan di Malaysia, dan video ini menampilkan kelainan yang ajaib tentang perjalanan Ayda pulang ke kampung pada Hari Raya ini. Mesej yang penting dari Watsons untuk Hari Raya ini ialah tiada apa yang lebih penting atau indah dari saat-saat anda meraikannya bersama keluarga anda. Dan sudah pastinya Watsons menawarkan semua yang anda perlukan anda menyambut Hari Raya," kata Danny Hoh, Pengarah Pelanggan Watsons Malaysia yang menerangkan tentang kempen kali ini.


Pelanggan Watsons akan menikmati pelbagai tawaran 'istimewa' Hari Raya seperti berikut: • Promosi jualan Hari Raya sehingga 50% dari sekarang hingga 12 Jun di cawangan- cawangan Watsons di seluruh negara dan dalam talian-www.watsons.com.my

• 60 pemenang bertuah daripada ahli-ahli Watsons yang membuat pembelian berjumlalh RM50 ke atas untuk mana-mana produk jenama Watsons berpeluang untuk menghadiri "Meet & Greet Session" bersama Ayda Jebat . 

• Peraduan "Ada Kad Watsons, Ganjaran Menjadi-jadi". Ahli Watsons yang membuat pembelian minimum sebanyak RM100 dalam satu resit termasuk salah satu jenama yang mengambil bahagian berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah bernilai lebih RM1 juta dengan mengimbas resit dan menghantar ke https://www.watsons.com.my/promo-rayacontest. Tertakluk kepada pembelian di mana mana cawangan Watsons di seluruh negara dan dalam talian dari sekarang hingga 12 Jun 2019.

Maklumat lanjut boleh dapati di www.watsons.com.my


Comments

Popular posts from this blog

TIKTOK PERKASA IBU BAPA, SATUKAN SUARA KEIBUBAPAAN DI ERA DIGITAL