KUNJUNGI TRAK COSTA COFFEE UNTUK KOPI PERCUMA OKTOBER INICosta Coffee, rangkaian kopi kedua terbesar di dunia, akan berada di sekitar Lembah Klang untuk berkongsi kopi kegemaran mereka dengan lebih ramai rakyat Malaysia sepanjang bulan Oktober.

Sebagai jenama kedai kopi kegemaran di UK, Costa Coffee bertapak di Malaysia sejak tahun 2011, dan menyediakan kopi secara ‘on-the-go’ dengan kualiti terbaik seperti dibuat oleh barista menerusi mesin kopi, Costa Express Marlow di lebih 300 lokasi seluruh negara.
Bulan ini, Costa Coffee ingin #sharetheobsession dengan anda. Trak kopi Costa Coffee akan membawakan pengalaman Costa Coffee yang enak kepada anda dengan hidangan klasik seperti kopi latte, kopi ‘flat white’, cappuccino dan pelbagai minuman menarik yang lain. Yang paling penting, ia adalah percuma! 

Sekiranya anda seorang pencinta kopi dan ingin mendapatkan kopi Costa Coffee, ikuti Costa Coffee di Facebook dan Instagram untuk mendapatkan lokasi hidangan minuman istimewa Costa Coffee di sekitar Lembah Klang.

Comments

Popular posts from this blog

SUNWAY HEALTHCARE GROUP MELANCARKAN E-BUKU PERTOLONGAN CEMAS PEDIATRIK, MEMBUKA AKSES KEPADA ILMU UNTUK MENYELAMATKAN NYAWA

SIME DARBY MOTORS LANCAR BYD SEAL DI MALAYSIA DENGAN HARGA BERMULA DARIPADA RM179,800