6 KASUT NIKE BERGAYA UNTUK MENCERIAKAN LANGKAH ANDASerlahkan sisi sporty anda dan melangkah ke luar rumah dengan menyarung kasut gaya hidup sukan Nike! Bukan sahaja selesa, kasut-kasut pilihan kami ini pastinya menceriakan setiap langkah dengan silhuet dan rona yang mempersona.  


1. NIKE CLASSIC CORTEZ
Imbau zaman silam dengan kasut wanita Nike Classic Cortez – kasut lari pertama ciptaan Nike yang direka oleh Bill Bowerman dan dilancarkan pada tahun 1972. Versi terbaru ini diperbuat daripada kulit dan kulit sintetik untuk tahan lebih lama. 


2. NIKE REACT ELEMENT 55
The Nike React Element 55 menampilkan rekaan warisan kasut lari seperi Nike Internationalist, dan menggabungkannya dengan teknologi baharu Nike React.


3. NIKE AIR MAX DIA NRG
Dengan rona yang meriah, Nike Air Max Dia direka untuk menceriakan hari anda. Selesa dan bergaya dengan tapak Max Air yang lembut.


4. NIKE AIR JORDAN 1 MID 
Kasut Air Jordan 1 Mid diinspirasikan oleh kasut AJ1 yang pertama, yang menjadi kasut ikonik subjenama Jordan sejak dilancarkan dalam tahun 1985. 


5. NIKE AIR FORCE 1 GORE-TEX 
Kasut Nike Air Force 1 GORE-TEX ® menampilkan teknologi kalis air GORE-TEX ® yang membolehkan anda melangkah ke luar dengan yakin tanpa mengira hujan atau panas.


6. NIKE VAPORMAX FLYKNIT 3
Nike Air VaporMax Flyknit 3 diilhamkan oleh high fashion, bahagian upper diperbuat daripada struktur Flyknit manakala tapaknya yang disokong oleh teknologi kusyen VaporMax Air sepenuhnya.

Rebutlah peluang untuk memiliki kasut-kasut yang bergaya di atas dan juga banyak lagi barangan Nike dengan harga runtuh sehingga 50% di Nike Flash Sale yang sedang berlangsung sekarang sehingga 31 Mei 2020.

Jangan berlengah lagi, jom kita shopping di https://go.nike.com/kRZa8voxNzT

Comments

Popular posts from this blog

X-CHANGE: ASTRO ORIGINALS YANG PERTAMA HIMPUNKAN PELBAGAI BAHASA, MENGGABUNGKAN GENRE AKSI, JENAYAH & ROMANTIK

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

MENANG HADIAH UTAMA WANG BERBELANJA RM1 JUTA DALAM KEMPEN LICENCE TO WIN