‘MID-YEAR SALES’ GO SHOP TAWARKAN DISKAUN SEHINGGA 60%!Sempena ‘Mid-Year Sales’ Go Shop, para pelanggan boleh menikmati potongan sehingga 60%, jualan penghabisan dan pembelian produk dibawah RM19 dari sekarang hingga 15 Julai 2020. Para pelanggan boleh menggunakan kod ‘MYS25’ untuk diskaun sehingga RM35 untuk produk-produk yang dipamerkan di program TV Go Shop. 


Sebagai tambahan, Go Shop telah melancarkan dua program baharu iaitu “Terima Kasih, Abah & Emak” dan “Go Fit”, yang menfokuskan kesihatan dan kesejahteraan. “Terima Kasih, Abah & Emak” merupakan sebuah siri yang mengetengahkan peranan penting ibu bapa dalam kehidupan kita dan bagaimana Go Shop dapat bantu memberikan kegembiraan dan kebahagiaan melalui pilihan yang luas untuk produk-produk sempena Hari Ibu Bapa. “Terima Kasih, Abah & Emak” bersiaran setiap Selasa, 11 pagi menerusi Go Shop RUUMA (saluran 118) sehingga 4 Ogos 2020. 


“Go Fit” pula menampilkan perjalanan kecergasan dan kesejahteraan hos-hos TV Go Shop, serta diet dan pelan kecergasan dari pakar-pakar. Program ini mendorong para penonton untuk terus mencabar diri mereka untuk menyesuaikan diri dengan gaya hidup sihat dengan rutin senaman yang mudah dan pelan makanan berkhasiat yang ringkas. “Go Fit” bersiaran pada setiap Khamis dan Ahad, 11 pagi di Go Shop GAAYA (saluran 120) dari 25 Jun hingga 2 Ogos 2020. 


Beli-belah di Go Shop menerusi saluran 118, saluran 120, saluran 111 dan saluran 303, laman web www.goshop.com.my atau aplikasi Go Shop di Google Play dan App Store.


Feature photo: Woman photo created by drobotdean - www.freepik.com

Comments

Popular posts from this blog

WESTLIFE BAKAL KEMBALI KE MALAYSIA UNTUK KONSERT WESTLIFE THE HITS TOUR 2024 DI RESORTS WORLD GENTING

SERTAI KEMERIAHAN ’HELLO NU SENTRAL’ BERSAMA BINTANG TERHEBAT TEMPATAN PADA 27 APRIL INI!