AIRBNB TAWARKAN PENGALAMAN TAHUN BAHARU CINA DALAM TALIAN

Melinda Looi


Sambutan Tahun Baru Cina bersama keluarga mungkin terhad bagi kali ini tetapi itu tidak bermakna kita tidak dapat meraikan bersama keluarga tersayang. Buat pertama kalinya, Airbnb bekerjasama dengan empat personaliti berbakat dari Malaysia untuk menganjurkan Pengalaman Dalam Talian (Online Experience) yang istimewa.

Pengalaman Dalam Talian ini akan dihoskan oleh pereka fesyen terkemuka Melinda Looi, chef selebriti Sherson Lian, usahawan dan dermawan Shen-tel Lee, dan model dari Penang Sheena Liam mulai 6 Februari ini di http://www.airbnb.com/d/chineseniuyear.

Antara aktiviti-aktiviti yang dapat ditempah melalui Airbnb:

Reka Bentuk Boneka dengan Melinda Looi - Pengalaman ini akan menunjukkan kepada anda cara mudah untuk menggunakan stokin atau pakaian lama dan gunakan kreativiti untuk menukarkannya menjadi boneka bentuk lembu sempena Tahun Baru Cina,

Pelajari resipi tahun baru bersama Sherson Lian – Pelajari resipi keluarga Sherson seperti salad timun bersama cendawan hitam dan itik masam manis

DIY Yee Sang bersama Shentel & Betty Lee – Shentel dan ibunya, Betty akan berinteraksi bersama anda dan berkongsi tip bagi membuat hidangan Yee Sang yang mengagumkan mengunakan bahan harian. Semua hasil daripada aktiviti ini akan disumbangkan kepada Kuching Food Aid.

Shentel Lee

“Sebagai seorang ibu, saya tahu anak-anak saya menantikan kegembiraan dan keseronokan yang biasa dibawa oleh perayaan Tahun Baru Cina. Walaupun kita tidak dapat meraikan dengan cara yang sama tahun ini, saya percaya kita masih dapat meluangkan masa bersama untuk mencipta jenama keseronokan sendiri, dan saya tidak sabar untuk berkongsi perkara ini dengan semua,” kata Melinda Looi.

Sherson Lian

“Resipi ini mempunyai makna yang sangat istimewa kerana ialah hidangan yang saya menyediakan bersama ibu saya bagi makan malam keluarga kami setiap Tahun Baru Cina. Saya harap dapat berkongsi keunikan perayaan ini dengan rakyat Malaysia ketika mereka memasak dan menikmati hidangan ini bersama-sama dengan orang yang mereka sayangi,” tambah Sherson Lian.

Layari semua Pengalaman Dalam Talian yang sedia ada pada musim perayaan Tahun Baru Cina ini di http://www.airbnb.com/d/chineseniuyear.

Comments

Popular posts from this blog

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

VAKSIN DENGGI QDENGA® TAKEDA DILANCARKAN DI MALAYSIA BAGI KEGUNAAN INDIVIDU BERUSIA 4 TAHUN DAN KE ATAS