AKTIFKAN CUTI ANDA DENGAN PROGRAM KANAK-KANAK DI ASTRO


Pelanggan Astro boleh mengaktfikan cuti sekolah dengan program kegemaran kanak-kanak yang penuh dengan nilai-nilai murni dalam siri pengembaraan, siri penuh-aksi dan siri komedi keluarga, disediakan di TV dan On Demand menerusi Ultra Box dan Astro GO.

Nikmati tayangan perdana siri baharu adiwira Mechamato The Animated Series, siri aksi Power Rangers Dino Fury, dan siri animasi terkenal Tom & Jerry in New Work.

Saksikan episod-episod baharu program kegemaran kanak-kanak termasuk, siri aksi Beyblade Burst dan Dragon Ball Super, siri animasi David Backkom S5, siri animasi terkenal Sailor Moon Crystal, siri berasaskan pendidikan dan persahabatan My Little Pony: Friendship is Magic S7, siri komedi keluarga Spongebob Squarepants, siri memberi inspirasi Paw Patrol and siri pengembaraan pra-sekolah terkenal Baby Shark Big Show. Kanak-kanak dan keluarga juga boleh menikmati siri penuh (full boxset) program pengembaraan muzikal LoliRock, disediakan di On Demand menerusi Ultra Box dan Astro GO.


Kesemua program-program menarik ini disediakan untuk pelanggan Astro Kids Pack. Untuk maklumat lanjut tentang pakej terbaharu Astro, layari astro.com.my atau WhatsApps di 03 9543 3838.

Comments

Popular posts from this blog

KL WELLNESS CITY PERUNTUKKAN RM25 JUTA UNTUK MENANGANI ISU KEKURANGAN JURURAWAT DI MALAYSIA

SITI NORDIANA DILANTIK SEBAGAI DUTA JENAMA SAFI YOUTH GOLD RETINOL