IOI PROPERTIES GROUP MULAKAN 2024 DENGAN DUA ACARA SAMBUTAN TAHUN BAHARU YANG MERIAH

Sebagai permulaan yang meriah untuk 2024, IOI Properties Group telah menganjurkan bukan satu, tetapi dua sambutan Tahun Baharu serentak di IOI City Mall, Putrajaya dan IOI Mall Puchong.


Kedua-dua acara yang dianjurkan dengan kerjasama Astro Radio telah memeriahkan peralihan ke tahun baharu. Menampilkan pelbagai persembahan pentas oleh artis tempatan, pilihan makanan yang lazat dari trak makanan, dan pelbagai aktiviti sampingan, sambutan Tahun Baharu tersebut diraikan dengan rasa optimis dan ceria bersama.


Berikutan kejayaan pesta kira detik tahun lepas, IOI Properties Group menyemarakkan lagi sambutan kali ini dengan menjalinkan kerjasama Astro Radio. Kehadiran personaliti radio dari stesen HITZ, ERA, MY dan GOXUAN yang menjadi hos, sambil menghiburkan penonton dengan keletah mereka, telah menambahkan lagi keterujaan sepanjang malam sambutan itu.


“Kami berasa bangga dengan sambutan orang ramai di kedua-dua lokasi, dan berharap mereka yang hadir dapat berseronok seperti mana kami berseronok menganjurkan acara ini. Saban tahun, pesta kira detik ke Tahun Baharu anjuran kami telah mengumpulkan orang ramai untuk menikmati malam sambutan yang ceria dan positif. Sambutan kali ini turut tiada bezanya. Kedua-dua pusat beli-belah kami mengalu-alukan kehadiran orang ramai dari komuniti untuk menyambut tahun 2024, dan saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pasukan hebat kami yang telah menjayakan semuanya. Ini adalah permulaan yang menakjubkan untuk 2024, dan IOI Properties Group teruja dengan peluang yang bakal hadir di tahun baharu untuk kita semua!” kata Chris Chong, Ketua Pegawai Operasi IOI Properties bagi Pelaburan Hartanah (Malaysia).


Di IOI City Mall, Putrajaya, acara ekstravaganza itu telah bermula pada jam 6 petang di Symphony East dengan pemberian hadiah kepada pengunjung – diselingi dengan persembahan api – untuk menambahkan keterujaan dalam kalangan orang ramai. Tambahan pula, pentas dihidupkan dengan pelbagai persembahan muzik oleh bintang-bintang tempatan terkemuka, termasuk Gary Chaw, Misha Omar, Amir Masdi, Ara Johari, Haqiem Rusli, Asyraf Nasir, Yonnyboii, Midnight Fusic dan FS (Fuying & Sam). Para penonton juga turut disajikan dengan penampilan istimewa oleh finalis muda dari "The Chosen One", sebuah pertandingan nyanyian realiti yang popular untuk mencungkil bakat baharu.


Sementara itu, pentas di tempat letak kereta terbuka IOI Mall Puchong menyaksikan persembahan barisan artis yang sama hebat seperti Jeryl Lee, Jestinna Kuan, Perry Kuan, Nicole Lai, Jie Ying, Juztin Lan, Joe Chang, Jasmine Chang, Danial Wong, Jack Yap, dan Te3n Official. Persembahan malam tersebut telah dimeriahkan lagi dengan persembahan tarian yang hebat daripada finalis "Battleground Malaysia: Road to Gold", pertandingan tarian jalanan terbesar di Malaysia.


Selain daripada persembahan muzikal dan tarian, suasana sambutan di kedua-dua lokasi dihangatkan lagi ala karnival dengan pelbagai aktiviti dan trak makanan. Segalanya tersedia untuk semua termasuk kanak-kanak yang turut dihiburkan dengan penampilan maskot daripada rancangan kegemaran mereka.

Apabila tiba detik dua belas tengah malam, pemandangan langit di kedua-dua IOI City Mall dan IOI Mall Puchong disinari percikan bunga api pelbagai warna yang memukau sebagai kemuncak sambutan ambang Tahun Baharu yang hebat.


Dengan pelbagai persembahan dan pengalaman yang ditawarkan, serta kehadiran pengunjung yang bersemangat, kedua-dua sambutan Tahun Baharu IOI merupakan satu kejayaan yang membanggakan. Untuk mengikuti acara menarik lain yang akan datang, sila layari laman media sosial IOI City Mall di https://www.instagram.com/ioicitymallmy/ atau IOI Mall Puchong di https://www.instagram.com/ioimallpuchong/.

Comments

Popular posts from this blog

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

VAKSIN DENGGI QDENGA® TAKEDA DILANCARKAN DI MALAYSIA BAGI KEGUNAAN INDIVIDU BERUSIA 4 TAHUN DAN KE ATAS