BUNKFACE BERSEDIA UNTUK MEMUKAU PENDENGAR SEKALI LAGI DENGAN 'HILANG'


Kumpulan sensasi punk rock Malaysia, Bunkface, bersedia untuk memukau penonton sekali lagi dengan penerbitan single terbaru mereka, "Hilang", yang telah dilancarkan pada 9 Februari 2024. Lagu tersebut akan tersedia di semua platform streaming digital utama. 

Setelah kejayaan lagu-lagu hit terdahulu mereka, Bunkface kembali dengan "Hilang", single keempat dari album terbaru mereka yang dinantikan dengan penuh kerinduan, yang dijadualkan untuk dikeluarkan pada tahun ini. Dengan vokal yang kuat dan instrumen yang dinamik, "Hilang" berjanji untuk menjadi tambahan yang menarik dalam repertoar Bunkface. 

Kredit komposisi untuk "Hilang" adalah milik Sam, Youk, Paan, Biak, Epul, dan Ajam, dengan Sam mengambil alih penerbitan lirik. “Tanpa Allah pasti hilang arah tuju kehidupan” ujar Sam mengenai pesanan di sebalik lirik lagu yang boleh dikatakan berunsur ketuhanan. 

Dikeluarkan di bawah naungan Bunkface Production Sdn Bhd, single ini menandakan satu lagi capaian penting dalam kerjaya gemilang kumpulan ini. Peminat boleh menjangka keghairahan dan semangat yang menjadi ciri khas Bunkface dalam muzik mereka, apabila "Hilang" membawa pendengar dalam perjalanan melalui emosi yang tulen dan melodi yang memukau.

Comments

Popular posts from this blog

SERTAI KEMERIAHAN ’HELLO NU SENTRAL’ BERSAMA BINTANG TERHEBAT TEMPATAN PADA 27 APRIL INI!

"CHECK, CONFIRM, CONSULT AND CHANGE" UNTUK MEMERANGI PRADIABETES

FIRETALK 2024 BY NOURUL DEPP KEMBALI SUNTIK MOTIVASI, UBAH MENTALITI