WATSONS MEMPERSEMBAHKAN KEMPEN ‘DIMENSI RAYA PALING UNIK’ DENGAN HADIAH UNTUK DIMENANGI BERNILAI LEBIH DARIPADA RM5,888,888


Tahun ini, Watsons Malaysia meraikan Hari Raya Aidilfitri yang paling unik dengan pelancaran kempen bertajuk "Dimensi Raya Paling Unik". Tempoh kempen bermula dari 14 Mac hingga 22 April 2024, menawarkan promosi menarik di kedai dan dalam talian serta filem jenama berjudul Watsons Dimensi Raya Paling Unik.


"Kempen Hari Raya Watsons tahun ini menekankan komitmen kami untuk menyatukan rakyat Malaysia semasa musim perayaan. Filem kami yang diinspirasikan oleh dimensi pelbagai dunia, menceritakan perjalanan Ayda ketika beliau meneroka pelbagai alam dimensi demi mencari makna sebenar ikatan kekeluargaan. Pada awalnya, Ayda ingin mengalami dinamik keluarga yang berbeza dalam perayaan Raya, tetapi akhirnya beliau sedar bahawa kebahagiaan sebenar semestinya bersama keluarga sedia ada, dan ini membawa beliau bersatu semula dengan keluarganya yang tersayang. Kami berharap cerita yang menyentuh hati ini akan membangkitkan rasa penghargaan dan menginspirasi rakyat Malaysia untuk menghargai dan membina hubungan yang lebih baik dengan orang tersayang ketika menyambut perayaan yang istimewa ini," kata Caryn Loh, Pengarah Urusan Watsons Malaysia dan Pengarah Eksklusif Wilayah Watsons International.

Filem menarik berdimensi pelbagai ini diterajui oleh Ayda Jebat, duta Watsons Malaysia, dan menampilkan personaliti terkenal Malaysia termasuk Sabri Yunus, Angeline Tan, Nadhir Nasar, Catriona Ross, Nazruddin Rahman, Ropie, dan COEX.

Saksikan filem ini di laman Facebook, Youtube dan Instagram Watsons: https://www.youtube.com/playlist?list=PLszltdCAFQVWVQfiPpMd-5pA2AwJvYQS_Selain itu, Watsons Malaysia dengan rendah hati telah menyumbangkan kepada kesejahteraan individu dari pelbagai latar belakang dalam komuniti di Malaysia. Caryn menambah, "Baru-baru ini kami berkesempatan untuk melawat dan mendermakan produk kesihatan, kecantikan, dan keperluan asas bernilai lebih daripada RM160,000 kepada 17 organisasi kebajikan di seluruh Malaysia. Selain itu, kami juga menyokong Persatuan Orang Pekak Malaysia dengan mendermakan 10 alat bantu pendengaran bernilai RM24,000, dengan harapan dapat meningkatkan kualiti kehidupan harian mereka. Kami berharap usaha kecil kami dapat memberi impak besar kepada mereka yang memerlukan dan membawa senyuman semasa sambutan Aidilfitri tahun ini."

Seiring dengan kempen ini, Watsons Malaysia menawarkan promosi 60% untuk barangan kedua di kedai dan dalam talian kepada semua pelanggan dan ahli Watsons. Semua pelanggan kami berpeluang untuk mendapatkan kosmetik, penjagaan diri, penjagaan kulit, dan produk kesihatan kegemaran mereka dengan harga yang tidak dapat ditandingi.

"Watsons Malaysia membawa pelbagai promosi menarik untuk semua ahli Watsons. Kami memberikan lebih banyak sebab untuk anda merayakan Aidilfitri bersama kami kerana kami menawarkan pelbagai hadiah menarik bernilai sehingga RM5,888,888 termasuk Tesla Model Y, 3 unit motorsikal Vespa, baucar tunai Watsons, dan banyak lagi apabila anda berbelanja RM80 dengan kad VISA," kata Danny Hoh, Pengurus Besar, Pemasaran & Pertumbuhan Pelanggan Watsons Malaysia.


Danny menambah, "Sepanjang tempoh kempen ini, ahli Watsons juga boleh menantikan hadiah seperti sampul Raya, beg jinjing edisi terhad, bekas makanan seramik, dan banyak lagi dengan pembelian bermula dari RM80 ke atas di kedai fizikal dan dalam talian. Bagi ahli Elit Watsons, dapatkan set hadiah Naturals by Watsons eksklusif percuma dengan pembelian RM280 semasa membeli dalam talian. Selain itu, beli Unik Plushie edisi terhad pada harga RM30.88 (atau dengan 1 eStamp pada harga RM23.90 di kedai dalam talian) dan hasil jualan akan disalurkan kepada Pertubuhan Kebajikan Pusat Jagaan Sri Mesra."

Dalam filem kempen ini, terdapat lagu duet oleh Ayda Jebat dan COEX. Ayda berkata, "Proses mencipta filem ini sangat menyeronokkan, dan yang paling penting, jalan cerita memberikan mesej yang jelas dan langsung yang ingin disampaikan oleh Watsons. Melalui filem ini, saya berharap agar semua orang diingatkan tentang kepentingan menerima keunikan rakan-rakan dan keluarga mereka serta menerima setiap individu sebagaimana adanya."

Selain daripada promosi dan tawaran menarik ini, #KakiWatsons juga boleh menantikan Resipi Raya Sihat yang dihasilkan oleh pencipta kandungan makanan @hichizarai, tip dan rahsia kecantikan dan kesihatan di edisi Glow TV Raya, Dimensi Raya E-Bazaar yang berlangsung antara 18 Mac dan 28 Mac, dan Jualan Dalam Talian Watsons 4.4 yang istimewa yang berlangsung dari 29 Mac hingga 7 April. Nantikan penapis AR "Dimensi Raya Paling Unik" daripada Watsons dan paket pelekat kucing Unik untuk dikongsi bersama keluarga dan rakan-rakan anda dalam suasana perayaan ini.


Bermula dengan mencipta kenangan unik bersama orang tersayang anda dalam Hari Raya ini dan lawati www.watsons.com.my atau muat turun aplikasi mudah alih Watsons di Apple Store, Google Play Store, dan Huawei AppGallery.

Bermula dengan mencipta kenangan unik bersama orang tersayang anda dalam Hari Raya ini dan lawati www.watsons.com.my atau muat turun aplikasi mudah alih Watsons di Apple Store, Google Play Store, dan Huawei AppGallery.

Comments

Popular posts from this blog

SERTAI KEMERIAHAN ’HELLO NU SENTRAL’ BERSAMA BINTANG TERHEBAT TEMPATAN PADA 27 APRIL INI!

"CHECK, CONFIRM, CONSULT AND CHANGE" UNTUK MEMERANGI PRADIABETES

FIRETALK 2024 BY NOURUL DEPP KEMBALI SUNTIK MOTIVASI, UBAH MENTALITI