AZARINE MEMPERKENALKAN PRODUK PENJAGAAN KULIT PREMIUM UNTUK MENINGKATKAN SERI WAJAH


Azarine Cosmetic, jenama terkemuka produk kosmetik dan penjagaan kulit yang berasal dari Indonesia, membuat penampilan sulungnya di Malaysia! Dengan kerjasama Kara Marketing (M) Sdn Bhd sebagai pengedar tunggal, Azarine yang terkenal dengan produk yang berkualiti tinggi, kini tersedia untuk pelanggan di Malaysia dengan pilihan produk penjagaan wajah yang pelbagai untuk menangani sebarang masalah kulit.

Ditubuhkan pada tahun 2002, Azarine menggunakan bahan semula jadi yang digabungkan dengan inovasi moden untuk menangani masalah kulit dengan berkesan sambil menyuburkan kulit untuk kesihatan jangka pendek dan panjang. Dengan lebih 30 produk yang merangkumi kategori seperti pembersih, toner, serum & rawatan, pelindung matahari, pelembap dan penyelesaian pencerahan aktif, Azarine berhasrat untuk menyembuhkan dan mengekalkan kesihatan kulit yang akan menyumbang kepada kesejahteraan yang menyeluruh.

Marcella Vanessa Tjahyonto, Pengarah Pemasaran Azarine Cosmetic, menekankan komitmen jenama tersebut untuk menyediakan penyelesaian penjagaan kulit yang utama dan mampu milik yang disesuaikan untuk keperluan kulit yang berbeza bagi rakyat Malaysia, pada harga produk yang bermula RM15 hingga RM25.


“Kami sangat teruja untuk memperkenalkan Azarine ke Malaysia dan membawa produk penyelesaian penjagaan kulit premium kami kepada pengguna di sini. Memandangkan rakyat Indonesia dan Malaysia berkongsi jenis dan kebimbangan kulit yang sama dalam iklim yang serupa, kami yakin rakyat Malaysia akan mendapat manfaat daripada penggunaan produk Azarine dan membuatnya sebagai teman seumur hidup,” kata Marcella.

“Kami diiktiraf untuk usaha kami dalam penambahbaikan saintifik bagi penumbuhan dan penggunaan herba dalam produk Azarine. Selain itu, kami turut mengutamakan akses kepada produk penjagaan kulit yang berkualiti dan mampu milik untuk dimanfaatkan oleh semua pengguna, dan kami mahu rakyat Malaysia untuk memperoleh teman penjagaan kulit seumur hidup yang sentiasa bersedia untuk meningkatkan kesihatan kulit mereka.”

Ada dalam kalangan rakyat Malaysia yang tidak begitu mementingkan kesan serius akibat pendedahan matahari pada kulit yang merupakan punca utama masalah kulit seperti kedutan, pigmentasi, jeragat, dan tekstur kulit kasar. Untuk menangani kebimbangan ini dalam iklim tropika Malaysia, Azarine telah memperkenalkan barisan produk terbaharunya, seperti Siri Pelindung Matahari dan Siri Pencerahan. Dengan lebih 10,000,000 unit terjual di seluruh dunia, Siri Pelindung Matahari Azarine bersedia untuk menjadi produk kegemaran dalam kalangan rakyat Malaysia yang mendambakan perlindungan matahari yang berkesan.

Siri Pelindung Matahari Azarine menyediakan perlindungan penting terhadap sinaran UV yang berbahaya dengan formula ringannya yang memastikan liputan yang mencukupi untuk muka dan leher apabila disapukan dengan menggunakan jari telunjuk dan jari tengah. Diformulasikan dengan SPF tinggi serta perlindungan cahaya biru yang maksimum, siri ini menawarkan perlindungan yang berkesan terhadap kerosakan akibat pendedahan matahari, tanpa kandungan komedogenik dan tidak akan meninggalkan sebarang lapisan putih. Bagi mereka yang ingin mencerahkan dan menyekatakan tona kulit pula, Siri Pencerahan adalah penyelesaian yang ideal.

Beroperasi di bawah protokol yang ketat di kemudahan pembuatan yang diperakui ISO, Azarine memastikan produknya mematuhi piawaian kualiti tertinggi. Komitmen Azarine terhadap kecemerlangan dan kualiti yang unggul telah diiktiraf dengan pelbagai anugerah berprestij, termasuk Anugerah Kecantikan Shopee, Lazada & Tokopedia, Anugerah Kecantikan Female Daily, Anugerah Kecantikan Popbela, dan Anugerah Watsons.


“Dengan penyelidikan dan pembangunan berterusan yang bertujuan untuk menaik taraf produk kami, Azarine berharap dapat menyampaikan produk yang berguna dan mudah untuk gaya hidup moden. Kami telah berusaha untuk mengekalkan dedikasi ini dengan memastikan pelanggan kami dapat menikmati produk penjagaan kulit berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan. Keluarga Azarine berharap untuk meneruskan perjalanan kami bersama rakyat Malaysia dengan matlamat untuk menjadi pilihan utama pelanggan tempatan yang inginkan produk penjagaan kulit berkualiti tinggi dan mampu milik,” kata Marcella.

Produk Azarine Cosmetic boleh didapati di semua cawangan Watsons di Malaysia dan juga dalam talian di Karta Supermall (https://kartasupermall.com/). Untuk maklumat lanjut tentang Azarine dan rangkaian produk penjagaan kulitnya, sila layari laman web rasmi Azarine https://azarinecosmetic.com/ atau Instagram @azarinecosmetic.my.


Comments

Popular posts from this blog

KL WELLNESS CITY PERUNTUKKAN RM25 JUTA UNTUK MENANGANI ISU KEKURANGAN JURURAWAT DI MALAYSIA