TIKET GSC HANYA RM10 DALAM KEMPEN "SAYANGI MALAYSIAKU"Sempena bulan Kemerdekaan ini, Golden Screen Cinemas telah melancarkan kempen ‘Sayangi Malaysiaku’ yang menawarkan pelbagai promosi untuk penggemar filem termasuk tiket standard berharga RM10 untuk semua filem 2D sebelum jam 1petang di semua pawagam GSC.

Pemegang kad kredit GSC Hong Leong boleh mendapatkan potongan harga tambahan sebanyak RM6, menjadikan harga tiket hanya RM4 apabila mereka membeli tiket melalui platform jualan tiket online GSC.

Promosi hebat untuk Premiere Class dan Gold Class juga akan dilancarkan pada 9 Ogos 2018 dan promosi untuk kanak-kanak warga emas dan golongan kurang upaya pula akan dimulakan pada16 Ogos 2018.

Kempen ‘Sayangi Malaysiaku’ bakal diteruskan dengan tawaran kombo popcorn nilai hebat dan pelbagai barangan eksklusif dan edisi terhad seperti beg jinjing dan Merdeka Tumbler mulai 13 Ogos.

Jom kita ke pawagam GSC sebelum kempen ini berakhir pada 26 September 2018. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.gsc.com.my atau www.facebook.com/GSCinemas

Comments

Popular posts from this blog

KEHADIRAN WATAK-WATAK BAHARU MENCERIAKAN ASTRO SMK MUSIM 3