KAD WATSONS RAIKAN ULANG TAHUN #WATSONSREWARDS KE-8Pemegang-pemegang kad Watsons boleh merasa lebih “syok” dengan diskaun sehingga 50% dan hadiah uatama dua buah kereta bagi meraikan ulang tahun ke 8 #watsonsrewards.

Ahli-ahli kad Watsons boleh mendapatkan penjimatan hebat dalam Members Syok Sale, yang menawarkan diskaun sehingga 50%, mulai 4 September sehingga 1 Oktober di Semenanjung Malaysia dan 13 September sehingga 8 Oktober bagi Sabah & Sarawak.

Sebagai bonus, setiap ahli Watsons yang membelanjakan minima RM50 akan menerima kupon Syok bernilai RM500! Tahun ini, Watsons berkerjasama dengan Mazda dan dua ahli Watsons yang bertuah akan membawa pulang sebuah Mazda CX-5 setiap satu dalam peraduan Switch.Save.Win Mazda CX-5.

Untuk menyertai peraduan ini, orang ramai perlu mendaftar sebagai ahli Watsons dan berbelanja RM50 ke atas dalam pembelian produk jenama Watsons bagi mendapatkan satu penyertaan. Mereka juga boleh mendapatkan dua penyertaan dengan membeli jenama barangan yang ditentukan, manakala ahli Elite boleh mendapatkan sepuluh penyertaan!


Untuk maklumat lanjut tentang kad Watsons VIP dan promosi ulang tahun, sila layari www.watsons.com.my

Comments

Popular posts from this blog

SERTAI KEMERIAHAN ’HELLO NU SENTRAL’ BERSAMA BINTANG TERHEBAT TEMPATAN PADA 27 APRIL INI!

FIRETALK 2024 BY NOURUL DEPP KEMBALI SUNTIK MOTIVASI, UBAH MENTALITI

"CHECK, CONFIRM, CONSULT AND CHANGE" UNTUK MEMERANGI PRADIABETES