ONE: DESTINY OF CHAMPION KEMBALI DI KUALA LUMPUR

Jihin Radzuan

Berita baik untuk penggemar-penggemar sukan MMA, ONE Championship™ (ONE), bakal kembali lagi ke Kuala Lumpur dengan aksi-aksi mengepam adrenalin daripada atlet-atlet seni bela diri tempatan dan antarabangsa.


Kejuaraan ini bakal dilangsungkan di Axiata Arena, Bukit Jalil padahari Jumaat, 7 Disember. Di dalam acara perlawanan utama, Yodsanklai IWE Fairtex dari Thailand bakal berlawan dengan Luis Regis dari Australia. 

Atlet-atlet Malaysia seperti Agilan Thani, Gianni Subba, Jihin Radzuan dan juga pendatang baru Mohammed bin Mahmoud bakal menyemarakkan semangat kenegaraan dengan menunjukkan dominasi mereka di dalam medan perlawanan.

Untuk maklumat lanjut tentang ONE: DESTINY OF CHAMPIONS, sila layari www.onefc.com.

Comments

Popular posts from this blog

888 TEA & COFFEE MERAIKAN HARI MERDEKA MENERUSI “BERSAMA KITA TERTARIK”, SEBUAH KOLABORASI MUZIKAL YANG MENYATUKAN BUDAYA, TRADISI DAN SEMANGAT PERPADUAN MALAYSIA

PENGALAMAN 2 HARI 1 MALAM DI BANDAR YILAN, TAIWAN: KOTA KESENIAN TRADISIONAL DENGAN WARISAN BUDAYA YANG INDAH