NESCAFÉ MEMPERSEMBAHKAN KONSERT TERAKHIR ALTIMET2018 merupakan tahun yang luar biasa buat Altimet. Bukan hanya beliau memenangi “Persembahan Terbaik” di Anugerah Juara Lagu ke 32 yang lalu, single Bunga dari album Air telah meraih 8.3 juta penonton sejak Mac 2018 dan telah mendapat nominasi sebagai 12 lagu yang berentap di peringkat akhir, Anugerah Juara Lagu ke-33 pada 2019.

Konsert terakhir Altimet- ‘NESCAFÉ Mempersembahkan The Last Altimet Show’ akan diadakan pada hari Sabtu, 16 February 2019, 7 malam di Dewan Merdeka, PWTC, Kuala Lumpur. Persembahan ini bakal membariskan artis-artis hebat tanahair seperti Aizat Amdan, DJ Fuzz, Zizi Kirana, Awi Rafael, Aman Ra, dan ramai lagi. Harga tiket juga ditawarkan pada harga yang sangat berpatutan.

Tiket ‘NESCAFÉ Mempersembahkan The Last Altimet show’ berharga RM59 (Early Bird), RM79 (Presale) dan RM109 (At Door) untuk setiap keping tiket. Tiket terhad “Early Bird” boleh dibeli di altimet.com.my/Concert bermula dari 21 Disember 2018. Peminat juga berpeluang untuk memenangi sepasang tiket VIP dengan pas “Meet & Greet” dan 25 pasang tiket awam khas daripada penaja konsert, NESCAFÉ di altimet.com.my/Nescafe

Pada bulan lepas, Altimet telah mengumumkan hasratnya untuk bersara secara rasmi daripada menjadi penyanyi, pada masa yang sama, peminat setia beliau tidak sabar menantikan kemunculan album terakhir - O, yang bakal didapati pada Jumaat ini, 21 Disember 2018. Altimet turut menekankan, bahawa beliau masih akan bersama lagi dalam industri hiburan tanahair, mungkin di belakang tabir mahupun di arena lain. Beliau turut memberitahu, konsert terakhir ini akan dipersembahkannya sebagai tanda terima kasih dan penghormatan kepada keluarga, sahabat-handai dan peminat yang tak jemu menyokong di sepanjang karier beliau.

Sebarang maklumat lanjut, sila layari altimet.com.my.

Comments

Popular posts from this blog

X-CHANGE: ASTRO ORIGINALS YANG PERTAMA HIMPUNKAN PELBAGAI BAHASA, MENGGABUNGKAN GENRE AKSI, JENAYAH & ROMANTIK

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

MENANG HADIAH UTAMA WANG BERBELANJA RM1 JUTA DALAM KEMPEN LICENCE TO WIN