EZLY SYAZWAN SHAH LANCAR SINGLE SULUNG "KAU BUKAN DIA"“Kau Bukan Dia”, merupakan single pertama daripada Ezly Syazwan Shah Bin Mohd Joeelleyno atau lebih mesra sebagai Ezly Syazwan. Beliau mula menceburkan diri dalam bidang nyanyian sejak kecil lagi. Bakatnya mula diketengahkan apabila menyertai pertandingan Battle of the band (raja band), menjuarai pertandingan menyanyi peringkat sekolah dan pernah menyertai program realiti televisyen TV9 (Pop Krew).

Lagu “Kau Bukan Dia” yang bergenre Balada ini adalah hasil ciptaan beliau sendiri yang mengisarkan tentang rintihan seorang lelaki apabila cintanya disia-siakan oleh kekasihnya. Segala pengorbanan dan cinta yang diberikan tidak dihargai malah ditinggalkan wanita kesayanganya. Lelaki tersebut akhirnya terpaksa meneruskan kehidupan tanpa wanita tersebut di sisi.


Pemuda yang berusia 20 tahun dan kini sedang melanjutkan pelajaran dalam peringkat diploma jurusan Muzik di UiTM Shah Alam sama sekali tidak merasakan tanggungjawab sebagai seorang pelajar mengganggu bidang nyanyian yang diceburinya. Malah ia menjadi penyuntik semangat serta ilmu yang dapat membantu beliau untuk berjaya dalam bidang yang diminati.

Single pertama beliau bakal dilancarkan pada bulan Julai ini dan boleh didapati di semua platform muzik. Ezly berharap lagu ini dapat diterima baik oleh pendengar dari semua lapisan masyarakat dan sentiasa menyokong Ezly sebagai penghibur di dalam industri muzik.Ikuti Ezly Syazwan:
Instagram : https://www.instagram.com/ezlysyazwan/
Facebook : Ezly Syazwan
Twitter : https://twitter.com/EzlySyazwan


Comments

Popular posts from this blog

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

VAKSIN DENGGI QDENGA® TAKEDA DILANCARKAN DI MALAYSIA BAGI KEGUNAAN INDIVIDU BERUSIA 4 TAHUN DAN KE ATAS