ALVIN CHONG BERTEMU “RAKAN BARU” MELALUI OMI MALAYSIAPada awal bulan ini, Omi Malaysia telah menganjurkan peraduan ““O-MI! A Dinner Night Out with Alvin” melalui laman video Instagram Alvin Chong yang mana para peserta telah diberi cabaran untuk mencari profil Alvin melalui aplikasi Omi dan menghantar mesej pesanan yang membina untuk berpeluang memenangi hadiah peraduan tersebut. 

Terpilih daripada 91 penyertaan yang dihantar menerusi aplikasi Omi, ianya bagai sebuah mimpi yang menjadi kenyataan kepada 5 orang pemenang bertuah peraduan tersebut apabila telah memenangi peluang sekali seumur hidup iaitu makan malam bersama selebriti Malaysia kegemaran mereka, Alvin Chong di sebuah restoran terkemuka di Kuala Lumpur, hari ini. 


Sesi tersebut yang diadakan dengan penuh gelak ketawa ria, yang mana para pemenang telah dapat eramah mesra bersama Alvin secara dekat. Di samping itu, Alvin juga telah berkongsi cerita tentang pengalamannya dengan Omi kepada para peminatnya dan telah mencabar mereka dengan pelbagai aktiviti permainan menarik. 

“Saya berasa amat teruja dan gembira dapat bertemu dengan rakan-rakan baru malam ini sambil berkongsi dengan mereka pengalaman saya bersama Omi. Bukan sahaja Omi telah memberi peluang kepada saya untuk berkenalan dengan rakan-rakan baru yang berkualiti, malah mereka semua telah memberikan kata-kata semangat bagi saya memperbaiki kehidupan dan kerjaya saya,” kata Alvin. 


“Berkenalan dengan rakan baru adalah suatu yang menarik, namun untuk mencari seseorang yang berkualiti itu adalah sangat berharga. Saya berasa sangat gembira menjadi sebahagian daripada pengguna Omi dan berasa sangat selamat untuk melanggan menerusi aplikasi ini yang menyediakan perkhidmatan eksklusif dan berkualiti kepada para penggunanya,” tambah beliau. 

Omi, sebuah aplikasi online baru dari Singapura yang dilancarkan buat kali pertamanya di Malaysia untuk mencari kenalan baru. Aplikasi ini bukan sahaja benar dan selamat malah ianya membantu para penggunanya untuk mencari pasangan yang tepat tanpa mementingkan tentang kuantiti penggunanya tetapi lebih menitikberatkan tentang mencari rakan kenalan yang berkualiti. Aplikasi ini disokong oleh sebuah sistem bantuan tempatan yang mempunyai ribuan pengguna baru setiap hari. Ianya juga lebih fokus kepada pengguna berbangsa Melayu. 

“Sebagai sebuah aplikasi untuk mencari kenalan baru di Malaysia yang menawarkan persekitaran yang benar dan selamat, kami bertekad untuk membantu para pengguna kami untuk mencari kenalan baru yang berkualiti dan kami berasa amat terharu memiliki Alvin sebagai salah seorang daripada pengguna kami. Maka, kami akan membantunya untuk mencari kenalan baru yang mempunyai kualiti menerusi aplikasi kami,” kata Brian Lin, Pengasas Omi. 


Antara aspek yang diketengahkan oleh Omi adalah keselamatan, bebas spam dan profil palsu serta fokus untuk menyediakan para penggunanya untuk bertemu dengan pasangan yang tepat. Untuk maklumat lanjut mengenai Omi, sila layari laman rasminya di http://Omi.sg atau dengan memuat turun aplikasi ini melalui Google play dan App store.

Comments

Popular posts from this blog

KL WELLNESS CITY PERUNTUKKAN RM25 JUTA UNTUK MENANGANI ISU KEKURANGAN JURURAWAT DI MALAYSIA

SITI NORDIANA DILANTIK SEBAGAI DUTA JENAMA SAFI YOUTH GOLD RETINOL