NIKMATI CITA RASA YANG MEMUKAU DENGAN KELAZATAN ”HONEY GARLIC SERIES” DI KYOCHON 1991.


Bersedia untuk memulakan pengembaraan kulinari yang tiada bandingannya seperti KyoChon 1991, perintis Ayam Goreng Korea, menawarkan hidangan baru yang tidak dapat ditandingi! Nikmati setiap gigitan yang rangup, di mana gabungan rasa manis dan rempah untuk mencipta rasa sensasi yang sukar dilupakan. Memperkenal "Honey Garlic Series" yang lazat, hidangan terbaru dari KyoChon 1991 yang akan membuatkan selera anda memuncak dengan penuh kegembiraan. 

Hidangan ini boleh didapati hanya untuk tempoh terhad sahaja "Honey Garlic Series" mempunyai rasa bawang putih yang kuat daripada bawang putih segar yang dicincang, dilengkapi dengan kemanisan madu dan dicampurkan dengan sedikit kepedasan daripada cili padi. 

Tanpa ragu-ragu, ia adalah lambang impian gastronomi pencinta bawang putih yang dihidupkan. Hidangan "Honey Garlic Series," boleh didapati dengan harga bermula RM 13.90 sahaja. Selain itu, KyoChon 1991 turut menawarkan e-baucar "4 ketul ayam Honey Garlic Wingette & Drummete" secara percuma. 

Anda boleh menebus baucar tersebut di mana anda hanya perlu mengimbas kod QR pada pelekat di atas meja atau mana-mana siaran promosi media sosial apabila anda berbelanja dengan sekurang-kurangnya RM70 dalam satu resit. Tawaran ini boleh didapati di semua cawangan sama ada secara "dine in" atau bawa pulang. 

Jangan lepaskan peluang untuk menikmati hidangan yang terhangat tahun ini di KyoChon 1991! Kunjungi lawan web KyoChon 1991 di https://kyochon.com.my/ untuk info selanjutnya

Comments

Popular posts from this blog

X-CHANGE: ASTRO ORIGINALS YANG PERTAMA HIMPUNKAN PELBAGAI BAHASA, MENGGABUNGKAN GENRE AKSI, JENAYAH & ROMANTIK

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

SALAD ATELIER MERAIKAN ULANG TAHUN KE-10 DENGAN MENGADAKAN PROMOSI ISTIMEWA DAN AKTIVITI PENGAKTIFAN SEPANJANG TAHUN