TOWN MALL 2 - PROJEK PENUH MISTERI KEMBALI MENGHANTUI ANDA DI TONTON SEKARANG


Lihat di sekeliling anda dan jangan abaikan apa yang anda lihat. Alami pengalaman seram ke tahap maksimum apabila anda menonton filem seram yang intens dan penuh misteri ini. "Town Mall 2" kini tersedia untuk penstriman secara eksklusif di Tonton.

Town Mall 2, kesinambungan daripada filem yang sebelumnya iaitu Town Mall membawa para penonton mendalami pengalaman seram yang pastinya bakal membuat bulu roma anda meremang. Filem ini mengisahkan Ariani (lakonan Tiz Zaqyah), seorang pengurus projek yang ditugaskan untuk menyambung semula pembinaan bangunan Town Mall yang telah terbengkalai buat kali ketiga. Pastinya, sesuatu yang ditinggalkan akan membawa malapetaka.

Sepanjang projek tersebut disambung, pelbagai bentuk gangguan mistik telah berlaku dan berlarutan sehingga menyebabkan Ariani seolah hilang akal. Dapatkah projek ini dijayakan? Adakah Ariani sebenarnya menyembunyikan sesuatu yang menyebabkan dirinya diganggu?

Semestinya ramai yang sudah tertunggu-tunggu untuk menonton sambungan filem Town Mall yang menampilkan barisan pelakon mantap seperti Tiz Zaqyah, Alif Satar, Chacha Maembong, Dato' Jalaluddin Hassan dan ramai lagi. Ingat, jangan abaikan apa yang kau lihat.

Langgan Tonton hari ini dengan serendah RM 9.90 dan alami sendiri pengalaman berhantu “Town Mall 2”. Jangan lepaskan peluang untuk menonton kandungan Tonton di Smart TV sekarang! Anda juga boleh muat turun aplikasi Tonton melalui Google Play atau App Store, atau layari www.tonton.com.my untuk pengalaman hiburan terbaik.

Ikuti perkembangan terkini Tonton di media sosial menggunakan tanda pagar #Tonton, dan #TownMall2. Untuk mendapatkan info terkini tentang rancangan kegemaran anda, layari laman sosial Facebook, Twitter, Tiktok, dan Instagram Tonton iaitu @tontonmy.

Comments

Popular posts from this blog

VAKSIN DENGGI QDENGA® TAKEDA DILANCARKAN DI MALAYSIA BAGI KEGUNAAN INDIVIDU BERUSIA 4 TAHUN DAN KE ATAS

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

MAYBANK ISLAMIC MEMPERKENALKAN PLATFORM DALAM TALIAN MYQURBAN DENGAN TAWARAN ISTIMEWA