HIGHLINE @ RW GENTING BAKAL SAJIKAN NASI LEMAK LOBSTERResorts World Genting bakal menambahkan satu lagi tarikan kulinari di Genting Highlands dengan restoran Highline yang bakal dibuka tidak lama lagi.

Restoran yang terletak di SkyAvenue, RW Genting ini bakal menyajikan menu Antarabangsa di bawah satu bumbung. Para pengunjung bakal dimanjakan dengan pelbagai jenis masakan termasuk aneka hidangan sosej, daging, makanan laut dan banyak lagi. 


Diterajui Chef Muhamad Muhader yang mempunyai pengalaman hampir dua dekad dalam seni penyediaan makanan dan pengurusan F&B, Highline bakal menampilkan beberapa sajian signatur Highline seperti Nasi Lemak Udang Kara.


Team FemagOnline dan juga orang ramai berkesempatan mencuba beberapa sajian restoran Highline di Festival Gastronomi Antarabangsa Malaysia (MIGF), Taste MIGF 2018 yang diadakan selama dua hari pada 1-2 September di Berjaya Times Square Hotel.


Nasi Lemak LobsterBBQ Beef Brisket Slider


Grilled Sausage with Lamb Merquez served on a pretzel bun

Tak sabar rasanya menunggu pintu restoran Highline untuk dibuka kepada orang ramai! Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.rwgenting.com/

Comments

Popular posts from this blog

APAKAH RISIKO MAKANAN DIPROSES BERLEBIHAN YANG WAJIB DIKETAHUI?

KEHADIRAN WATAK-WATAK BAHARU MENCERIAKAN ASTRO SMK MUSIM 3