JUALAN HEBAT WATSONS BUY BUY YEAR END SALE!Hujung tahun ini, Watsons bakal memberikan ganjaran kepada ahli-ahlinya dengan tawaran hebat serta barangan koleksi Pocotee & Friends. Ahli-ahli Watsons boleh mendapatkan barangan edisi terhad secara percuma melalui promosi kempen bersama Watsons dan Pocotee & Friends.

Dengan pembelian berjumlah RM150 dan ke atas, ahli Watsons boleh mendapatkan kalendar tema percuma manakala dengan pembelian RM250 dan ke atas, mereka boleh mendapatkan buku nota dengan percuma. Ahli Watsons Elite pula akan menerima beg kertas atau kotak hadiah Pocotee & Friendsdengan pembelian RM80 dan ke atas.


Pelanggan-pelanggan Watsons juga berpeluang memenangi hadiah percutian 3 hari 2 malam ke kota Bangkok, Chiang Mai, Taipei, Hong Kong, Xiamen dan Kun Ming dalam peraduan Cuti-Cuti Travel yang dianjurkan bersama dengan Hutchgo.com dan Thai Airlines.

Untuk menyertai peraduan ini, ahli Watsons harus menggunakan aplikasi Boost dan berbelanja RM100 dan ke atas dalam satu resit di mana-mana kedai Watsons di Malaysia.


Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.facebook.com/watsonsmalaysia/ dan https://goo.gl/sQHnv7.

Comments

Popular posts from this blog

TIKTOK PERKASA IBU BAPA, SATUKAN SUARA KEIBUBAPAAN DI ERA DIGITAL

MENANG BESAR DI KEMPEN "GOLDEN TICKET' DI ALAMANDA PUTRAJAYA