SALAM AIDILFITRI DARI THE GARDENS MALL, KUALA LUMPURHari Raya ini, The Gardens Mall bakal membawakan suasana kesibukan dan pesona kota Maghribi (Morocco) kepada anda! Beristirehatlah seketika di atas bantal yang empuk ala-Magrhribi sebelum anda sambung semula aktiviti membeli-belah di sini.


Bagi merancakkan suasana perayaan, kunjungilah ke South Atrium, Ground Floor untukmenyaksikan persembahan tarian yang dibawakan oleh penari Casablanca Belly Dancers & Gymnasts serta diikuti dengan tarian Maghribi. 

Sebagai bonus, pengunjung boleh memuat-naik gambar yang diambil bersama hiasan di The Gardens Mall untuk memenangi hadiah-hadiah menarik dalam peraduan fotografi Ganjaran Sosial (Social Rewards) mulai 20 Mei – 9 Jun 2019. 


Benefisiari aktiviti tanggungjawab sosial (CSR) The Gardens Mall, Teach For Malaysia turut akan berada di Ground Floor untuk menyebarkan kesedaran tentang ketidaksamarataan pendidikan di Malaysia,

Jadual Persembahan 
The Casablanca Belly Dancers and Gymnasts 
2:00 petang: Mei 18,19, 20, 22, 25, 26 dan Jun 5, 6, 8, 9 

The Moroccan Dances 
2:00 petang: Jun 1, 2 
4:30 petang: May 18, 19, 20, 22, 25, 26 dan June 1, 2, 5, 6, 8, 9 

*Persembahan tertakluk kepada perubahan tanpa notis.Beauty of Eid 
Belanja RM800 (RM700 untuk ahli kad kredit Standard Chartered atau The Gardens Club) dan ke atas dalam satu resit* di mana-mana kedai terpilih untuk menebus satu set pinggan mangkuk kaca klasik. *Terhad kepada 80 tebusan dalam satu hari.

Untuk maklumat lanjut, sila layari facebook.com/thegardensmallmy

Comments

Popular posts from this blog

TIKTOK PERKASA IBU BAPA, SATUKAN SUARA KEIBUBAPAAN DI ERA DIGITAL

MENANG BESAR DI KEMPEN "GOLDEN TICKET' DI ALAMANDA PUTRAJAYA