AVON LANCAR RANGKAIAN SOLEKAN AVON TRUE POWER STAY


Jenama kecantikan ikonik, Avon melancarkan produk Avon True Power Stay, koleksi alat solek kekal lama yang tahan haba, peluh dan kelembapan. Koleksi ini terdiri daripada penyamar noda, cecair asas, pewarna bibir, maskara dan penggaris mata yang diformulasi untuk memastikan solekan kekal selesa dan segar walaupun dalam keadaan berpelitup muka sepanjang hari. 

Pelancaran ini sejajar dengan Watch Me Now, penjenamaan baru yang mencerminkan Avon hari ini - inovatif, berani dan inklusif; di mana posisi baru ini juga meraikan inovasi produk Avon yang terus berkembang bagi memenuhi trend kecantikan dan keperluan pengguna masa kini.

“Avon ingin terus dekat di hati pengguna sepanjang masa, jadi kami menyediakan produk yang bersesuaian dengan rutin harian mereka. Dengan pelancaran koleksi Avon True Power Stay ini, pengguna pasti mengecapi hasil ‘kekal lama’ tersebut. True Power Stay dihasilkan dengan formula kalis air dan peluh yang unik. Ia bertahan dalam cuaca panas, peluh, kelembapan, serta geseran dari pelitup muka, yang kini menjadi keperluan harian kita.” – kata Julianne Ang, Ketua Pemasaran, Avon Cosmetics (Malaysia) Sdn Bhd.

“Produk rangkaian Avon True Power Stay memberikan pengguna solekan mengujakan yang mudah digunakan, dan kami akan terus berinovasi agar pengguna kami dapat memiliki solekan yang sesuai dengan perubahan gaya hidup mereka, tanpa kompromi.” jelasnya lagi. 

Avon True Power Stay merangkumi lima (5) produk yang menawarkan ‘Tampak Bak Baru Dipakai’ sepanjang hari iaitu: 

Avon True Power Stay 18 Hours Concealer

True Power Stay 18 Hours Concealer menutup garis halus, lingkaran gelap di bawah mata dan cela dengan mudah. Formulasi bebas minyaknya tahan haba, peluh dan kelembapan yang berpanjangan. Penyamar noda berkemasan ‘natural’ ini memberikan hasil tanpa kilauan (matte). Ianya selesa, ringan dan sesuai untuk semua jenis kulit. Avon True Power Stay 18 Hours Concealer boleh didapati dengan harga RM20.90 (Semenanjung Malaysia) dan RM24.05 (Sabah & Sarawak).

Avon True Power Stay 24 Hours FoundationAvon True Power Stay 24 Hours Foundation mempunyai 4 rona berperlindungan SPF10. Ia dirumus untuk memadan dengan pelbagai warna kulit, dan kalis dari comot dan kelembapan. cecair asas ini memberikan kemasan ‘matte’ natural dengan liputan hebat yang mampu bertahan sepanjang hari. Rumusan ringannya membenarkan kulit bernafas, dan turut menawarkan perlindungan sinaran matahari. Ia mudah disapu dan diratakan ke seluruh wajah.

Avon True Power Stay 24 Hours Foundation boleh didapati dengan harga RM49.90 (Semenanjung Malaysia) dan RM57.40 (Sabah & Sarawak).

Avon True Power Stay 16 Hour Lip ColourHanya satu lapisan Avon True Power Stay 16 Hour Lip Color diperlukan untuk penampilan rona pekat dan sekata yang tidak akan mencomot sesudah ia kering. Kesemua 7 rona menghasilkan kemasan ‘matte’ tanpa membuat bibir berasa tidak selesa.

*93% pengguna bersetuju Avon True Power Stay 16 Hour Lip Color tidak meluntur dengan mudah setiap kali selepas makan. 

Avon True Power Stay 16 Hour Lip Colour boleh didapati dengan harga RM34.90 (Semenanjung Malaysia) dan RM40.15 (Sabah & Sarawak).


* Kajian oleh Home Tester Club pada 29/9/20 hingga 2/11/20, di mana 252 ahli menerima dan menguji AVON True Power Stay 16 Hour Lip Colour di rumah.


Avon True Power Stay 24 Hour Waterproof Volume Mascara Maskara Avon True Power Stay 24 Hour Waterproof Volume dihasilkan menggunakan teknologi ‘Color Lock’ yang menyalut setiap helaian bulu mata dengan formula ultra-hitam bagi penampilan bulu mata yang lebih tebal. Teknologi ini mengandungi kolagen, protein dan asid amino, dengan tekstur licin dan berkrim yang menjadikan bulu mata terasa lembut, fleksibel serta bebas gumpalan.

Rekaan berus berbulu pendek dan panjang menyalut keseluruhan 360 darjah bulu mata bagi hasil menebal unggul yang kekal selama 24 jam. Berus ini berfungsi untuk memisah, mendefinisi, menganjak dan menyalut setiap bulu mata menjadi lebih tebal dan bebas gumpalan.

Maskara Avon True Power Stay 24 Hour Waterproof Volume boleh didapati dengan harga RM34.90 (Semenanjung Malaysia) dan RM40.15 (Sabah & Sarawak).

Avon True Power Stay 24 Hour Eyeliner Avon True Power Stay 24 Hour Eyeliner dirumus untuk meluncur lancar di mata agar anda mendapat pemakaian yang kemas dan sekata. Ianya kalis dari peluh dan air, tidak mencomot mahupun berpindah, dan kekal sepanjang hari

Avon True Power Stay 24 Hour Eyeliner boleh didapati dengan harga RM18.90 (Semenanjung Malaysia) dan RM21.75 (Sabah & Sarawak).

*95% pengguna bersetuju bahawa AVON True Power Stay 24 Hour Eyeliner kekal di mata mereka sekurang-kurangnya 8 jam.

*Kajian oleh Home Tester Club pada 29/9/20 hingga 2/11/20, di mana 265 ahli menerima dan menguji AVON True Power Stay 24 Hour Eyeliner di rumah.


Koleksi Avon True Power Stay boleh didapati dari mana-mana Wakil Avon atau Butik Kecantikan Avon seluruh negara. Untuk maklumat lanjut mengenai produk Avon, sila layari brosur terbaru di sini.

Comments

Popular posts from this blog

VAKSIN DENGGI QDENGA® TAKEDA DILANCARKAN DI MALAYSIA BAGI KEGUNAAN INDIVIDU BERUSIA 4 TAHUN DAN KE ATAS

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

MAYBANK ISLAMIC MEMPERKENALKAN PLATFORM DALAM TALIAN MYQURBAN DENGAN TAWARAN ISTIMEWA