KEMPEN #GETBACKONTRACK NANDO’S UNTUK GAYA HIDUP SIHAT

Veggie Carnival Bowl


Nando’s sering dikenali dengan hidangan yang sihat dan sedap. Sekarang, mereka menumpukan kepada gaya hidup yang lebih sihat dengan kempen #GetBackOnTrack. Mulai 15 Mac, rangkaian makanan sihat bakal diperkenalkan di dalam menu baru mereka. 

Happy Trio Chicken Bowl

Ianya padat dengan sumber protein, mengandungi kedua-dua pilihan lazat ayam PERi-PERi dan bebas-daging. Nando’s juga bakal bekolaborasi dengan pelbagai pusat kecergasan bagi membantu peminat kembali ke landasan yang sihat, seterusnya menjalani kehidupan yang lebih seimbang.

Portobello Mushroom with Tofu  Burger

“Penekanan untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat kini lebih ketara daripada dahulu. Lebih ramai orang mencari diet yang sihat dan seimbang dengan mengambil makanan yang kurang daging dan lebih sayuran namun masih mahu menitikberatkan rasa yang sedap. Kami di Nando’s sentiasa ingin memainkan peranan positif di dalam komuniti dan kami mahu katakan yang ianya adalah tidak salah jika kita kadang-kadang tersasar dari landasan gaya hidup sihat. Yang pentingnya, kita bangun kembali untuk meneruskan perjalanan tersebut. Kami rasa jika bermula dengan makanan yang sedap dan sihat, akan lebih mudah untuk capai gaya hidup yang sihat.”, kata Stephen Chew, Ketua Pegawai Eksekutif Malaysia.

Portobello Mushroom with Tofu Patty Wrap 

Bagi memperkenalkan rangkaian menu baru mereka, Nando’s menawarkan hidangan makanan yang padat dengan protein dan bebas-daging. Menu Portobello Mushroom with Tofu Burger adalah cedawan portobello yang separa panggang dengan pilihan perasa PERi-PERi, bersama tauhu yang dibakar-panggang, digandingkan pula dengan Jem Cili istimewa Nando’s, sayuran segar dan diapit roti atau boleh memilih ‘wrap’ sebagai pilihan yang enak. 

Bagi hidangan yang lebih seimbang tetapi masih bebas-daging, Veggie Carnival Bowl tersedia sebagai pilihan. Didatangkan dengan cendawan portobello premium, Spicy Rice Nando’s yang wangi, dengan cili beggala dan bayam segar. Kesemua menu ini boleh dinikmati dengan harga kurang daripada RM20 setiap satu.

Ultimate Trio Chicken Bowl

Buat penggemar ayam yang mahukan hidangan lengkap yang sihat, Nando’s menawarkan menu Happy Trio Chicken Bowl, bersama isi dada ayam yang lembut, Spicy Rice, isi jagung, bayam dan cili beggala. Atau jadikannya Ultimate Trio Chicken Bowl dengan tambahan cendawan portobello. Selain menu utama, terdapat juga hidangan pembuka selera sihat yang boleh dikongsi di dalam menu baru ini, Tofu Sticks & Dip dan kemunculan semula Portobello Mushroom Bowl.

Kembali ke landasan hidup yang sihat tidak pernah semudah ini. Di samping menyediakan makanan yang sihat, peminat Nando’s juga dapat mengikuti petua senaman serta tawaran istimewa bagi ahli gim Crossfit Pahlawan, Journey Indoor Cycling Studio, Peak Fitness and The Flow Studio.

Untuk maklumat lanjut mengenai Nando’s PERi-PERi, sila layari www.nandos.com.my atau Facebook, Instagram dan Twitter @nandosmy.

Comments

Popular posts from this blog

TIKTOK PERKASA IBU BAPA, SATUKAN SUARA KEIBUBAPAAN DI ERA DIGITAL

THE EXPERTS - FILEM AKSI HEIST YANG DINANTIKAN 2024, TAMPILKAN BARISAN PELAKON HEBAT TANAH AIR