LEXIS HOTEL GROUP ANJURKAN “10 OUT OF 10 THE PERFECT SALE”

 

Panggilan untuk semua pelancong percutian yang lengkap divaksin! Lexis Hotel Group teruja menyambut tetamu yang lengkap divaksin, yang merindui percutian idaman dan ingin mencari tempat penginapan yang sempurna, di hotel-hotel dan resort Lexis di Port Dickson dan Pulau Penang, dengan jualan e-baucar eksklusif “10 OUT OF 10 The Perfect Sale”.“Setelah berbulan-bulan pergerakan sekatan, kami terangsang untuk menyambut tetamu yang lengkap divaksin ke hotel-hotel dan resort kami, kerana rentas negeri dibenarkan.

Sebagai tanda penghargaan kami atas komitment rakyat Malaysia untuk melindungi diri mereka sepanjang berlakunya wabak ini, kami ingin memberi penghargaan kepada mereka dengan jualan e-baucar “10 OUT OF 10 The Perfect Sale” yang menarik, yang berlangsung dari 8 hingga 15 Oktober tahun ini, supaya mereka dapat menikmati penginapan Lexis yang sempurna bersama keluarga, rakan dan orang disayangi”, berkata Mandy Chew Siok Cheng, Presiden, Lexis Hotel Group.

Jualan E-Baucar “10 OUT OF 10 The Perfect Sale” Yang Sempurna

Berikan percutían idaman Lexis untuk diri sendiri atau orang yang disayangi dengan baucar e-bilik dengan diskaun yang berpatutan hanya dari 8 Oktober (dari 12.01 am) hingga 15 Oktober (11.59 pm) tahun ini di shop.lexis.my

Setiap e-baucar bilik merangkumi satu bilik bersama kemudahan untuk 2 orang dan sah untuk penginapan satu malam untuk sebarang tarikh penginapan dari 9 bulan dari tarikh pembelian. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Jangan lepaskan peluang untuk menempah percutían idaman Lexis anda sekarang di shop.lexis.my selagi stok masih anda. Untuk menempah penginapan anda setelah anda beli e-baucar bilik, sila hubungi:

Kedai Lexis Baru – Tiket Anda Untuk Pengalaman Lexis Terbaik

Hidup boleh menjadi rumit, tetapi percutian idaman anda tidak seharusnya. Para tetamu kini boleh membeli e-baucar bilik Lexis dengan harga yang berpatutan dengan kaedah lebih mudah di kedai Lexis baru: shop.lexis.my

Kedai Lexis baru hadir dengan antara muka (UI) yang lebih senang untuk pengguna dan menawarkan penyelesaian pembayaran tanpa gangguan, yang membolehkan pengalaman Lexis anda yang lebih berselesa sebelum anda sampai hotel atau resort Lexis kegemaran anda.

Dengan kedai Lexis baru ini, para tetamu akan menerima e-baucar bilik Lexis mereka secara automatic di akaun e-mel setelah pembayaran selesai, berbanding dengan kedai Lexis lama (vouchers.lexis.my) yang memerlukan mereka memiliki akaun yang harus log masuk selepas setiap transaksi untuk mendapatkan e-baucar bilik.

Ini adalah salah satu daripada banyak kemaskini untuk kedai baru dari pasukan Lexis berdasarkan maklum balas pengguna daripada peminat Lexis yang setia. Peminat Lexis dan tetamu setia yang masih mempunyai baucar e-bilik yang sah yang belum digunakan dari Lexis Store akaun yang lama, kini mempunyai akses penuh untuk mendapatkan baucar e-bilik yang bersama untuk percutian Lexis mereka yang seterusnya, selagi baucar e-bilik tidak melepasi tarikh luputnya.

Satu lagi ciri baru yang dikemaskini dalam kedai Lexis baru adalah para tetamu boleh hantar e-baucar bilik Lexis kepada penerima pilihan mereka melalui emel dengan mesej yang dikehendaki. Kerana apa yang dinyatakan "Saya ingin anda rasa bahagia" lebih daripada hadiah percutian yang selesa!

Janji Lexis Cares

Para tetamu yang ingin mengunjungi hotel atau resort Lexis dapat melakukannya dengan keyakinan yang lebih tinggi, kerana Lexis Hotel Group berkomitmen untuk mewujudkan persekitaran yang selesa dan selamat sehingga mereka dapat menghargai saat-saat yang sangat penting, sebagai sebahagian dari janji Lexis Cares.

Beberapa penambahan terbaru untuk prosedur operasi standard yang ketat di hotel-hotel dan resort Lexis untuk tetamu yang lengkap divaksin (orang dewasa yang berumur lebih daripada 18 tahun yang telah menerima dos vaksin kedua (Pfizer, AstraZeneca atau Sinovac) 2 minggu lepas selepas suntikan, atau vaksin satu dos, yang memerlukan suntikan 28 hari sebelum (Johnson&Johnson atau CanSino) untuk persekitaran yang selamat yang sesuai dengan protocol pakar dalam usaha untuk mengalahkan COVID-19 termasuk:
  • Pemakaian pelitup muka dan pemeriksaan suhu badan sebagai protokol standard
  • Log masuk tanpa sentuhan (termasuk pengimbasan aplikasi MySejahtera), boring pengisytiharan kesihatan dan pemeriksaan Sijil Vaksinasi Digital semasa ketibaan
  • Protokol pembersihan yang ketat dengan permukaan yang dirawat dengan pembasmi kuman kelas perubatan dan peningkatan kekerapan pembersihan kepada semua permukaan yang sentuhan tinggi, kawasan umum dan kolam renang peribadi di dalam bilik oleh kakitangan pembersihan yang terlatih
  • Penggunaan peringatan dan papan tanda kesihatan dan kebersihan untuk mengingatkan para tetamu untuk kekal jarak yang selamat
  • Cecair pensanitasi tangan (hand sanitizers) diletakkan di kawasan utama, untuk membantu mengurangkan risiko penularan COVID-19 melalui hubungan antara orang
  • Pasukan dapur dan dining professional dilatih mengenai penyediaan makanan dan amalan perkhidmatan yang selamat di restoran dan dining dalam bilik.
  • Semua kakitangan yang bertugas lengkap divaksin untuk memenuhi keperluan para tetamu
Kanak-kanak berumur 17 tahun dan ke bawah dibenarkan untuk menemani ibu bapa mereka yang lengkap divaksin ke hotel-hotel dan resort Lexis, mengikuti protocol jarak social (social distancing) dan langkah keselamatan kebersihan yang dipertingkatkan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai SOP hotel-hotel dan resort Lexis untuk menjaga kesihatan dan kesejahteraan semua tetamu, sila kunjungi https://www.lexis.my/media-news/covid-19-updates-lexis-cares

Comments

Popular posts from this blog

KL WELLNESS CITY PERUNTUKKAN RM25 JUTA UNTUK MENANGANI ISU KEKURANGAN JURURAWAT DI MALAYSIA

SITI NORDIANA DILANTIK SEBAGAI DUTA JENAMA SAFI YOUTH GOLD RETINOL