HITMAN SOLUTIONS MEMPERSEMBAHKAN ‘JUBIN NAUTIYAL: LIVE IN MALAYSIA’

 

Salah satu penganjur acara terkenal dan berpengalaman negara, Hitman Solutions sekali lagi membawakan hiburan penuh sensasi dan mantap dengan mempersembahkan sebuah lagi konsert yang ditunggu-tunggu oleh para peminat Bollywood di Malaysia dan negara jiran, iaitu ‘Jubin Nautiyal: Live in Malaysia’ pada 26 Ogos 2022 bermula jam 8 malam bertempat di dewan eksklusif, Plenary Hall, KLCC.

“Kami sangat teruja untuk membawakan anda bintang playback Bollywood paling popular masa kini iaitu Jubin Nautiyal dalam sebuah konsert istimewa hanya untuk satu malam. Setelah mengumumkan konsert ‘Bunkface! 15 Years Of Korang’ tempoh hari, kami tidak membuang masa untuk merancang aksi muzikal yang seterusnya,” menurut kata Encik Rohit Rampal, Ketua Pegawai Eksekutif & Pengasas Hitman Solutions.

Hitman Solutions yang ditubuhkan kira-kira 15 tahun yang lalu merupakan salah satu anak syarikat Hitman Group yang bertanggungjawab menganjurkan konsert berskala besar dengan membawakan artis tempatan mahupun antarabangsa seperti Shah Rukh Khan, Arijit Singh, Shreya Ghosal dan ramai lagi, dan di bawah Hitman Group terdapat juga HNAV, HitLED dan Hitman Media.

“Memandangkan tahun 2022 adalah tahun yang membawa sinar dan harapan buat penggiat industri muzik secara global, kami menggunakan kesempatan ini untuk mengembalikan semula penganjuran konsert-konsert Bollywood buat peminat di Malaysia.

“Sebagai permulaan, Jubin Nautiyal adalah pilihan kerana keunikan suaranya yang sangat versatil dalam menyanyikan lagu-lagu berentak pop, rock dan soul, selain bertindak sebagai penyanyi playback (latar) dalam kebanyakan filem-filem pecah panggung Bollywood, dan lagu-lagu nyanyian beliau juga turut viral digunakan di aplikasi TikTok dan juga Instagram,” tambah Encik Rohit.

Kehebatan Jubin Nautiyal sememangnya tidak dapat disangkal lagi melalui pencapaiannya yang membanggakan dalam industri muzik di India dengan merangkul pelbagai anugerah dan pengiktirafan di majlis-majlis berprestij seperti ‘Upcoming Male Vocalist of The Year’ di Mirchi Music Awards 2015, ‘Best Singer’ di ITA Awards 2017 dan terbaharu, ‘Best Male Playback Singer’ di IIFA Awards 2022.


Konsert Jubin Nautiyal: Live in Malaysia ini turut mendapat sokongan dari Tourism Malaysia, dengan kerjasama dari syarikat pengurusan artis, Milestone Entertainment, rakan hospitaliti, Kuna KL dan Clifftop Group Asia serta rakan media atas talian, Varnam MY.

“Pengunjung konsert bakal menyaksikan aksi bertenaga dan memukau selama 2 jam tanpa henti pada malam konsert itu dengan kurang lebih 20 lagu yang akan dipersembahkan oleh Jubin sendiri. Seramai 15 pemuzik profesional akan mengiringi sepanjang persembahan.

“Selain menjanjikan persembahan yang mantap, ada kejutan yang bakal disaksikan oleh kesemua yang hadir, jadi kalau hendak tahu apakah ia kenalah beli tiket sebelum kehabisan,” jelas Encik Rohit lagi.

Selain menghiburkan, tujuan utama konsert ini diadakan adalah sebagai salah satu inisiatif dalam membangunkan industri seni tempatan yang terhenti gara-gara pandemik COVID-19 dan secara tidak langsung dapat membantu pertumbuhan industri pelancongan di Malaysia.

“Kami menjangkakan penonton yang bakal hadir bukan dari warga negara Malaysia sahaja bahkan Singapura, Indonesia, Brunei dan Thailand yang merangkumi pelbagai bangsa dan peringkat umur yang rata-ratanya adalah peminat Bollywood yang tegar.

“Kami berharap agar pembeli tiket akan berhibur, menari dan menyanyi bersama-sama Jubin. Semoga konsert ini dapat menjadi kenangan manis dan memori indah buat kesemua pengunjung yang hadir,” kata Encik Rohit.


Sebagai makluman, 45% tiket telah pun terjual dalam masa 24 jam pada hari pertama penjualannya dan sedang terjual dalam kadar yang segera. Bagi yang masih belum mendapatkan tiket Jubin Nautiyal: Live in Malaysia, sila dapatkan tiket anda di www.hitmanlive.com dengan segera.

Untuk sebarang maklumat & pertanyaan berkenaan konsert, sila hubungi Mr. Keeran (Hitman Solutions) di talian 012-887 0669.

Comments

Popular posts from this blog

X-CHANGE: ASTRO ORIGINALS YANG PERTAMA HIMPUNKAN PELBAGAI BAHASA, MENGGABUNGKAN GENRE AKSI, JENAYAH & ROMANTIK

KEMPEN ‘MEMPERKASAKAN IMPIAN WANITA’ SUNSILK BERJAYA MENJANA RM100,000 UNTUK SOKONG WOMEN OF WILL

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

MENANG HADIAH UTAMA WANG BERBELANJA RM1 JUTA DALAM KEMPEN LICENCE TO WIN

THE PASTELS SHOP: BERKONGSI ILMU KECANTIKAN