AUDIOLAB HEARING CARE CENTRE BERGANDING BAHU BERSAMA ZUS COFFEE BAGI MENINGKATKAN MUTU KHIDMAT PELANGGAN BAGI BARISTA DENGAN GANGGUAN PENDENGARAN


Audiolab Hearing Care Centre, penyedia penjagaan audiologi terkemuka, telah bekerjasama dengan ZUS Coffee, rantaian kopi berasaskan teknologi #1 di Malaysia, untuk menyokong individu yang mengalami masalah pendengaran. Sebagai sebahagian daripada inisiatif Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) tahunan mereka, Audiolab telah menyumbang dua pasang alat bantu pendengaran ‘superpower’ kepada barista ZUS Coffee yang menghadapi masalah pendengaran yang teruk hingga sangat teruk.

Kedua-dua penerima, Izzad Arif (gambar) dari Selayang, Selangor, dan Muhammad Alif Hazman ​​dari Kota Masai, Johor, kedua-duanya mengalami masalah pendengaran sejak lahir.

"Kami amat berbangga dapat bekerjasama dengan ZUS Coffee untuk menyediakan alat bantu pendengaran yang mampu mengubah hidup Izzad dan Alif," kata Encik Mohd Nor Che Ta, Pengarah Urusan Audiolab Hearing Care Centre. "Misi kami adalah untuk meningkatkan kualiti hidup bagi individu yang mengalami masalah pendengaran, dan inisiatif seperti ini membolehkan kami memberi impak yang bermakna dalam kehidupan mereka."

Venon Tian, ​​Ketua Pegawai Operasi ZUS Coffee, meluahkan rasa keterujaannya tentang kerjasama ini, dengan menyatakan, "Di ZUS Coffee, kami percaya pada keterangkuman dan kebolehcapaian semua individu. Melalui kerjasama bersama Audiolab, kami dapat memastikan barista kami yang mengalami masalah pendengaran mempunyai alat yang mereka perlukan untuk terus berjaya dalam peranan mereka dan menyediakan perkhidmatan yang luar biasa kepada pelanggan kami."

Kerjasama ini adalah sebahagian daripada komitmen berterusan Audiolab dalam menyokong komuniti yang mengalami masalah pendengaran. Alat bantu pendengaran yang dibekalkan oleh Audiolab akan membolehkan Izzad dan Muhammad melayani pelanggan dengan lebih baik terutama pada musim perayaan Hari Raya Aidilfitri.

"Kami bersyukur atas peluang untuk bekerjasama dengan ZUS Coffee, sebuah syarikat yang berkongsi nilai keterangkuman dan pemerkasaan sama seperti kami," tambah Encik Mohd Nor Che Ta. "Bersama-sama, kami memberi kesan positif kepada kehidupan individu yang mengalami masalah pendengaran, membolehkan mereka mengambil bahagian sepenuhnya dalam tenaga kerja dan masyarakat."

Untuk maklumat lanjut tentang Audiolab Hearing Care Centre dan perkhidmatan yang disediakan, boleh hubungi nombor bebas tol kami di 1-800-22-0202 atau e-mel kami di careline@audiolab.com.my. Sila layari laman web, facebook, instagram serta tiktok rasmi kami, untuk maklumat lanjut.

Comments

Popular posts from this blog

X-CHANGE: ASTRO ORIGINALS YANG PERTAMA HIMPUNKAN PELBAGAI BAHASA, MENGGABUNGKAN GENRE AKSI, JENAYAH & ROMANTIK

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

MENANG HADIAH UTAMA WANG BERBELANJA RM1 JUTA DALAM KEMPEN LICENCE TO WIN