PENGALAMAN "HARUMNYA MERDEKA BERSAMA-SAMA" SEPANJANG MINGGU DI 1UTAMA MERANGKUMI PENEMUAN HARUMAN DAN KESERONOKAN SEKELUARGA


Sempena bulan Merdeka ini, Ouji menjemput rakyat Malaysia untuk bersama-sama meraikan semangat perpaduan, kegembiraan dan kebersamaan melalui acaranya, "Harumnya Merdeka Bersama-sama".

Berlangsung di pusat membeli-belah 1 Utama dari 25 hingga 31 Ogos 2026, acara selama seminggu ini mengubah pusat tersebut menjadi lokasi sambutan yang meriah, membenarkan pengunjung menerokai jenama-jenama Ouji yang dipercayai bagi kategori keperluan rumah, penjagaan fabrik, penjagaan diri dan wangian menerusi pengalaman yang menarik, kolaborasi yang istimewa serta pelbagai aktiviti yang menarik untuk seisi keluarga.


“Harumnya Merdeka Bersama-sama” bukanlah sekadar pameran produk, malah ia direka sebagai acara interaktif yang menghidupkan semangat Merdeka. Para pengunjung dapat menikmati pengalaman yang tidak dapat dilupakan, penuh dengan detik-detik bermakna dan mengujakan seperti penerokaan produk inovatif yang meningkatkan rasa segar rakyat Malaysia, aktiviti interaktif, demonstrasi secara langsung dan peluang cabutan bertuah.


"Secara asasnya, Merdeka adalah apabila kita berkumpul dan meraikan detik-detik yang menyatukan kita," kata jurucakap Ouji Malaysia. "Melalui 'Harumnya Merdeka Bersama-sama', kami ingin mewujudkan ruang di mana keluarga dan rakan-rakan dapat mengeratkan hubungan, berseronok, serta mengalami bagaimana rangkaian produk OUJI seperti keperluan rumah, penjagaan diri dan wangian mampu meningkatkan lagi kehidupan harian sambil menghayati semangat kebersamaan."


Meraikan Kesegaran dan Penjagaan Harian

Pada dasarnya, bintang utama acara ini adalah jenama-jenama Ouji yang menemani rakyat Malaysia dalam rutin harian mereka.


Para pengunjung boleh mengetahui tentang haruman premium arFÜM, mengalami prestasi pembersihan Dynamo, menikmati kesegaran yang ditawarkan oleh Fresh HY, serta mempelajari dengan lebih lanjut tentang inovasi penjagaan fabrik daripada Fab. Melengkapi jenama-jenama ini adalah tawaran produk penjagaan diri daripada Ouji, yang mencipta ekosistem produk lengkap bagi membantu rakyat Malaysia menjalani kehidupan terbaik mereka setiap hari.

Jenama-jenama ini membawakan mesej kempen "Harumnya Merdeka Bersama-sama", meraikan keyakinan, keselesaan, dan kesegaran yang menyatukan masyarakat menerusi detik-detik harian kehidupan.


Pengalaman Interaktif, Demonstrasi Secara Langsung dan Keseronokan Sekeluarga

Selain daripada produk, para pengunjung boleh menikmati pelbagai pengalaman interaktif yang direka khusus untuk menarik minat pengguna daripada pelbagai lapisan umur. Sepanjang minggu tersebut, tetamu boleh mengambil bahagian dalam aktiviti praktikal, stesen interaktif, dan cabaran yang menarik, sambil menciptakan kenangan menerusi ruang foto peribadi. Hidangan ais krim istimewa turut disediakan, menambah lagi kemeriahan suasana perayaan tersebut.


Lebih menarik, Ouji turut bekerjasama dengan Samsung bagi memberi peluang kepada para pengunjung untuk mengalami sendiri penggunaan produk tertentu melalui demonstrasi secara langsung dan pameran interaktif. Kerjasama ini memperkayakan lagi pengalaman pengunjung dengan menghimpunkan inovasi, dan penyelesaian kehidupan harian dalam satu masa.


Hadiah Menarik Sepanjang Sambutan Merdeka

Sebahagian daripada sambutan ini, pengguna yang membeli produk-produk terpilih sepanjang tempoh kempen berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik menerusi cabutan bertuah eksklusif. Antara hadiah yang bakal dimenangi termasuklah Mesin Basuh Pengering Samsung Hygiene Steam, bekalan kapsul arFÜM selama setahun, baucar diskaun, serta pelbagai ganjaran menarik yang lain.

Tidak kira jika anda ingin menerokai acara interaktif ini, mengenali produk baharu, mahupun menyertai pelbagai aktiviti yang disediakan, anda boleh menantikan sambutan Merdeka yang berbaloi yang menghimpunkan keluarga, keseronokan, dan kesegaran dalam satu acara yang tidak dapat dilupakan.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://oujishop.com/en-my/.


Comments

Popular posts from this blog

KEMPEN "MARI BER-CAROUSELL" GALAK AKTIVITI “DECLUTTERING”

GANJARAN RAKSASA WATSONS CLUB KEMBALI DENGAN LEBIH MERIAH, MEMBERI PELUANG KEPADA AHLI UNTUK MEMENANGI SEBUAH RUMAH

PENGALAMAN 2 HARI 1 MALAM DI BANDAR YILAN, TAIWAN: KOTA KESENIAN TRADISIONAL DENGAN WARISAN BUDAYA YANG INDAH