BOOKXCESS TAMARIND SQUARE BUKA 24JAM


BookXcess secara rasminya melancarkan kedai buku 24 jam pertama di Malaysia hari ini di Tamarind Square, Cyberjaya.

Dengan keluasan 37,000 kaki persegi, BookXcess Tamarind Square juga merupakan kedai buku terbesar di Malaysia, di mana 500,000 buku ditawarkan dengan harga diskaun antara 50% – 80% berbanding harga asal.


 “Sejak dahulu lagi, sasaran kami di BookXcess adalah untuk memupuk budaya membaca dalam kalangan rakyat Malaysia. Bagi kami, pelancaran BookXcess di Tamarind Square bagaikan mimpi menjadi kenyataan.


Hari ini juga menandakan satu lagi pencapaian penting dalam usaha berterusan kami untuk memastikan lebih ramai orang mempunyai akses untuk buku pada harga mampu milik,” kata Andrew Yap, salah seorang pengasas BookXcess.

“Kos buku merupakan faktor yang dibimbangi ramai pencinta buku. Dengan pelancaran kedai buku terbesar negara, dan setengah juta buku yang ditawarkan pada harga menarik, kami berharap dapat mencapai lebih ramai pembaca buku di Cyberjaya, Lembah Klang, Seremban, Putrajaya dan banyak lagi.”


Sempena dengan pelancaran cawangan baru ini, BookXcess memberi peluang kepada pelanggan bertuah untuk menyertai pertandingan mengisi seberapa banyak buku percuma yang mampu ke dalam bakul selama 3 minit. Untuk penyertaan, pelanggan perlu membelanja sekurang-kurangnya RM50 di mana-mana kedai buku BookXcess dari 4 Jun sehingga 22 Julai 2018 untuk menyertai cabutan bertuah. Empat belas pemenang bertuah akan dipilih untuk menyertai pertandingan tersebut di BookXcess Tamarind Square di hujung bulan Julai 2018.


Pencinta buku mampu mendapatkan pelbagai jenis judul yang menarik di BookXcess Tamarind Square, yang terdiri daripada seni dan rekaan, kesusasteraan, fiksyen, bukan fiksyen, remaja, buku kanak-kanak dan banyak lagi judul buku istimewa yang lain.

BookXcess juga berusaha menyediakan pelbagai seleksi judul yang terkenal dan bahan bacaan alternatif yang sukar ditemui di kedai buku yang lain. Dikelilingi dengan keindahan lanskap hijau, BookXcess Tamarind Square merupakan salah satu cawangan kedai buku BookXcess yang mempunyai mutu dan estetik yang paling menyerlah setakat ini.

Peminat fotografi dan pengguna Instagram pasti teruja melihat begitu banyak sudut menarik yang sesuai untuk rakaman video dan mengambil gambar bersama buku-buku yang dibeli.


“Kami bekerjasama rapat dengan pereka dalaman dalam merealisasikan visi kami untuk memanfaatkan sepenuhnya ruang 37,000 kaki persegi itu supaya ia kondusif untuk golongan pembaca, termasuk kemudahan kafe kepada mereka yang ingin bersantai dengan minuman dan snek ringan” kata Andrew Yap.

“Kami mahukan lokasi yang selesa untuk pembaca di BookXcess Tamarind Square, yang jauh dari kesibukan bandar dan menjadi sumber inspirasi buat pembaca sambil dikelilingi oleh persekitaran hijau dan buku-buku kami.”


Pelanggan di BookXcess Tamarind Square boleh menikmati WiFi percuma dan menggunakan ruang umum untuk belajar dan membuat kerja, selain kemudahan ruang untuk mengadakan acara dan aktiviti.

Selain itu, terdapat pelbagai aktiviti yang mengujakan diatur dalam masa yang terdekat ini untuk pelanggan dari semua peringkat usia, seperti pertandingan bercerita, pertandingan mewarna, kelas seni dan kraf, dan termasuklah bengkel untuk kanak-kanak dan orang dewasa di BookXcess Tamarind Square.


Sempena pembukaan rasmi, BookXcess Tamarind Square menawarkan diskaun 20% dari sekarang sehingga 3 Jun 2018. Cawangan kedai buku Tamarind Square terletak di L3M-04, Tamarind Square, Persiaran Multimedia, Cyber 10, 63000 Cyberjaya. Pelanggan boleh menghubungi kedai ini di talian 03-2726 2438, 24 jam setiap hari.

Untuk mendapatkan berita terkini mengenai BookXcess, pelanggan boleh melayari:

Facebook: https://www.facebook.com/BookXcess/
Instagram: @bookxcess
Laman web: http://www.bookxcess.com/

Comments

Popular posts from this blog

X-CHANGE: ASTRO ORIGINALS YANG PERTAMA HIMPUNKAN PELBAGAI BAHASA, MENGGABUNGKAN GENRE AKSI, JENAYAH & ROMANTIK

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

MENANG HADIAH UTAMA WANG BERBELANJA RM1 JUTA DALAM KEMPEN LICENCE TO WIN