OPPO F9 X SHISEIDO STARRY PURPLE LIMITED EDITION GIFT BOXSempena pelancaran OPPO F9 Starry Purple, OPPO telah berganding tenaga dengan jenama kosmetik antarabangsa, Shiseido untuk membawakan edisi terhad  kotak hadiah OPPO F9 x Shiseido Starry Purple.

Kotak hadiah boleh didapati secara eksklusif Lazada online store mulai 12 tengahari, 3 Oktober 2018, sementara stok masih ada.


Pembeli OPPO F9 X Shiseido Starry Purple Limited Edition Gift Box akan menerima sebuah telefon pintar F9 Starry Purple, gincu Shiseido Rouge Primrose Sun (RS419) bernilai RM108 dan sekeping kad khidmat solekan.

Untuk pembeli kotak hadiah tersebut, Shiseido telah mencipta dua gaya solekan iaitu Romantic Daily Look dan Chic and Cool Night yang boleh didapati di kedai Shiseido terpilih.

Dengan visi yang sama dalam fesyen dan gaya kecantikan, gandingan OPPO F9 Starry Purple dan gincu Shiseido sama padan antara satu-sama lain.


Duta jenama OPPO F9 Starry Purple, Ayda Jebat mempunyai mesej untuk para peminatnya.
Ikuti perkembangan OPPO F9 Starry Purple yang bakal dilancarkan pada 2 Oktober 2018 di https://www.facebook.com/malaysiaoppo/

Comments

Popular posts from this blog

TIKTOK PERKASA IBU BAPA, SATUKAN SUARA KEIBUBAPAAN DI ERA DIGITAL