CARSOME LANCAR PROMOSI RAYA #BAIKGILERCARSOMEBAYAR2KALICarsome, iaitu salah satu platform peneraju dagangan kereta terpakai di Malaysia, akan memberikan ganjaran tunai kepada penggunanya sempena sambutan ulang tahun ke-5nya serta Hari Raya Aidilfitri 2020 ini. Dengan penuh keterujaan, ia mengumumkan Promosi Double Raya untuk semua rakyat Malaysia! 

Dalam tiga bulan bermula 1 Mac hingga 31 Mei 2020, seorang pemenang hadiah utama akan dipilih setiap bulan untuk menerima hadiah tunai setara harga jualan kereta mereka. Misalnya, pemenang terpilih yang menjual kereta Land Rover Range Rover Velar berusia setahun kepada Carsome pada RM410,000 akan menerima ganjaran tunai tambahan sebanyak RM410,000. Di samping itu, Carsome juga akan menawarkan 38 hadiah sagu hati dalam bentuk Touch ‘n Go eWallet kredit bernilai sehingga RM38,000 untuk direbut! 

Bagi menyertai Promosi Double Raya ini, pengguna hanya perlu menjual kereta mereka kepada Carsome, dan menghantar ulasan/review mereka di laman media sosial Carsome selepas transaksi jualan. Selain itu, setiap pengguna juga akan menerima hadiah edisi terhad Carsome bagi setiap kereta yang dijual kepada Carsome sepanjang tempoh promosi ini. Butiran lanjut tentang cara penyertaan promosi ini boleh didapati di LAMPIRAN A. 

Untuk maklumat lanjut, sila layari: https://www.facebook.com/Carsome.my

Comments

Popular posts from this blog

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

VAKSIN DENGGI QDENGA® TAKEDA DILANCARKAN DI MALAYSIA BAGI KEGUNAAN INDIVIDU BERUSIA 4 TAHUN DAN KE ATAS

SAMBUTAN PERTENGAHAN TAHUN ESLITE SPECTRUM 2024 - ESLITE GĀ LÁ BERMULA 12 JUN!