'KEMBALI TERANG' DIINSPIRASIKAN OLEH PENGALAMAN MARSHA MILAN SENDIRI


Marsha Milan, pemenang dua kategori di Anugerah Juara Lagu 36 iaitu Naib Juara dan Anugerah Persembahan Terbaik menerusi lagu Cinta kembali mempertaruhkan lagu terbaharu beliau bertajuk ‘Kembali Terang’.

Lagu Kembali Terang ini dicipta oleh Senna dan Ajin manakala liriknya ditulis sepenuhnya oleh Senna. Kembali Terang diciptakan khas untuk Marsha Milan demi menonjolkan lagu, bakat dan suaranya. Lirik yang ditulis juga diinspirasikan daripada pengalaman Marsha Milan sendiri.

Menurut Marsha Milan, penyanyi lagu Kembali Terang ini, “Pertamanya saya sangat bersyukur kerana masih lagi diberikan kepercayaan dan peluang oleh Alternate Records & Talents untuk melahirkan sebuah lagi lagu di bawah label yang sama. Kejayaan lagu Cinta yang lalu membuka lebih ruang kepada Marsha untuk berkarya dan menunjukkan kelebihan yang ada pada Marsha sekaligus membuka pintu rezeki Marsha untuk lebih maju. Lagu terbaharu Marsha yang bertajuk Kembali Terang ini diharapkan dapat diterima oleh semua orang lebih-lebih lagi, lagu ini benar-benar dekat dengan Marsha. Semoga semua terus menyokong kerjaya Marsha agar Marsha dapat melahirkan lebih banyak lagu untuk semua.”

Menurut Mr. Prakesh Swaminathan, Ketua Pengurusan Alternate Records Sdn Bhd, “Kita tidak pernah ragu dengan keupayaan Marsha. Lagu Cinta yang kita hasilkan sebelum ini menjadi bukti yang Marsha sememangnya layak diiktiraf sebagai penyanyi yang berbakat dan mempunyai vokal yang cukup baik. Kembali Terang ini merupakan lagu ke-2 yang kita buat bersama Marsha dan pastinya akan ada lebih banyak lagu yang bakal dihasilkan bersama. Dalam lagu terbaharu ini, kita mengetengahkan lagi kelebihan yang ada pada Marsha iaitu vokalnya. Jadi, saya harap dengan lahirnya lagu Kembali Terang ini akan sekaligus membantu Marsha untuk pergi lebih jauh.”


Lagu Kembali Terang ini boleh didengari di semua pelantar digital bermula 22 Julai 2022 ini dan muzik video bakal dipertontonkan di saluran Youtube Alternate Records & Talents tidak lama lagi.

Comments

 1. Anonymous31 July 2022 at 20:25
  Seorang ahli politik MCA DATUK YIP KUM FOOK(叶金福) menghina Sultan Selangor kerana mengambil gelaran Datuk untuk menipu dan berbohong kepada orang Cina Malaysia dan dia seorang ahli perniagaan dan lain-lain, dia sentiasa sombong dan menipu wanita-wanita untuk kepentingan dirinya.

  DATUK YIP KUM FOOK(叶金福) juga seorang peguam di Taman Desa Jaya, Kepong….dia ada kedai peguam di Taman Desa Jaya, Kepong.. terbuka untuk menipu orang ramai, kini ramai yang mengenali(tahu) dan mengesyakinya kerana di kawasan Kepong selalu ada masalah pada sebelum ini seperti tokong Hindu letak api di Taman Daya, Kepong tendang Sami-sami Buddha keluar dari KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI (三宝寺) dan lain-lain.

  Kita semua harap Sultan Selangor mengambil kembali semua gelaran Datuk kerana jika YIP KUM FOOK(叶金福) diteruskan gelaran Datuk, negara kita akan runtuh dan musnah...seterusnya Taman Desa Jaya kita, Kepong akan dapat bahagia dan harmoni.

  Sekarang anak dia(叶君瀚 YIP JIUN HANN) jadi pengerusi MCA Gombak, sama juga sebab ayah ajar anaknya jalan sama, dan kedua-duanya pun tak malu dan masa sekarang orang boleh hantar mesej tahu dengan cepat, anda tak boleh lari dari orang gosip

  perkongsian oleh AHLI JAWATANKUASA SAMNAK SAMBODHI (三宝寺), Taman Desa Jaya, terdahulu

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KETAMAKAN MENANTU, DENDAM MENTUA DALANG DRAMA TERKINI ASTRO PRIMA, ‘JESNITA’

KEHADIRAN WATAK-WATAK BAHARU MENCERIAKAN ASTRO SMK MUSIM 3