PIZZA HUT MEMPERKENALKAN CHEEEEEEEZA - PIZA PENUH NIKMAT KEJU TERBAHARU


Pizza Hut Malaysia kini bersiap sedia untuk menyambut pengalaman akhir tahun yang luar biasa dengan mempersembahkan inovasi terbarunya, CHEEEEEEEZZA – piza khas untuk pencinta keju sejati. Dilancarkan pada 16 Oktober 2023, produk eksklusif dengan tawaran terhad ini pasti menarik perhatian ramai untuk perayaan akhir tahun melalui gabungan cita rasa yang luar biasa dan kelazatan keju.

Bagi meraikan pelancaran ini, Pizza Hut akan menawarkan promosi perkenalan khas, bermula dari 25 Oktober hingga 13 November 2023. Dalam tempoh promosi ini, pelanggan dapat menikmati promosi Beli 1, Percuma 3, di mana bagi setiap pembelian piza CHEEEEEEEZZA, pelanggan juga akan dapat satu piza saiz regular dari rangkaian Fun 5 yang terpilih, serta 2 gelas minuman ringan secara percuma. Promosi ini diadakan sebagai ganjaran istimewa untuk pelanggan-pelanggan awal dan penggemar Pizza Hut di atas sokongan mereka.


Diinspirasikan oleh piza Cheesy 7 kegemaran ramai, dan juga digemari oleh pelanggan Pizza Hut di seluruh dunia, CHEEEEEEEZZA merupakan hidangan eksklusif khas untuk memuaskan cita rasa rakyat Malaysia. Piza ini mencerminkan cinta rakyat Malaysia terhadap keju melalui gabungan 7 jenis keju dari seluruh dunia. Dengan memahami cinta rakyat Malaysia terhadap makanan pedas dan penuh berperisa, piza ini diberikan sentuhan rasa pedas dan masam dengan penggunaan jalapeno, memberikan CHEEEEEEEZZA rasa menyengat yang pasti menyelerakan.

CHEEEEEEEZZA mengharmonikan dua pengalaman rasa yang berbeza: kemewahan krim keju dan sensasi pedas. Ia merupakan gabungan dua rasa yang biasanya bertentangan dan menghasilkan sesuatu yang benar-benar luar biasa. Piza yang pasti menjadi satu hidangan yang menarik perhatian ini dihasilkan melalui gabungan bahan-bahan berikut:

● Bebola Keju Nacho,
● Sos Keju Jalapeno Pedas,
● 5 Campuran Keju - Red Cheddar, Edam, Provolone, Medium Fat Hard Cheese & Monterrey Jack.
● Dilengkapi dengan Protein - Hirisan Ayam.

Dihidangkan dalam saiz regular dan dipotong menjadi enam keping yang lazat, pelanggan boleh menikmati menu Ala Carte CHEEEEEEEZZA pada harga RM41.90 atau memilih set Combo bermula dari RM53.90.

Ketua Pegawai Pemasaran Pizza Hut Malaysia Emily Chong berkata, “CHEEEEEEEZZA mencerminkan dedikasi tidak berbelah bahagi kami terhadap inovasi dan kepuasan bagi pelanggan dan penggemar piza kami. Gabungan keenakan keju dan kepedasan menyengat yang digemari oleh rakyat Malaysia melambangkan dedikasi Pizza Hut yang tidak berbelah bagi untuk memahami dan memuaskan cita rasa mereka. Komitmen untuk memenuhi perisa pilihan rakyat Malaysia yang sentiasa berubah ini telah mengukuhkan kedudukan Pizza Hut sebagai jenama pilihan pertama selama 43 tahun.”

"Kami percaya gabungan perisa yang luar biasa ini akan menjadi tumpuan dan menggembirakan individu dari semua peringkat umur semasa perayaan akhir tahun," kata Emily.


CHEEEEEEEZZA akan tersedia untuk pelanggan dalam kedai dan pesanan bawa pulang di semua outlet Pizza Hut di seluruh negara sehingga 31 Disember 2023. Ia juga tersedia untuk penghantaran ke rumah dengan mudah melalui Aplikasi Pizza Hut, laman web rasmi di www.pizzahut.com.my, atau melalui platform agregator makanan.

Untuk maklumat lanjut dan tawaran terkini dari Pizza Hut Malaysia, sila layari www.pizzahut.com.my atau ikuti kami di Facebook (www.facebook.com/PizzaHutMalaysia) dan Instagram (www.instagram.com/PizzaHutMalaysia).

 

Comments

Popular posts from this blog

WESTLIFE BAKAL KEMBALI KE MALAYSIA UNTUK KONSERT WESTLIFE THE HITS TOUR 2024 DI RESORTS WORLD GENTING

SERTAI KEMERIAHAN ’HELLO NU SENTRAL’ BERSAMA BINTANG TERHEBAT TEMPATAN PADA 27 APRIL INI!