THE COFFEE BEAN & TEA LEAF® DAN TOKIDOKI PERKENAL KOLEKSI BARANGAN BAHARU


The Coffee Bean & Tea Leaf®, pakar kopi dan teh yang terkemuka di dunia, melancarkan koleksi barangan baharu dengan kerjasama tokidoki, sebuah jenama ikonik yang terkenal dengan watak-watak yang berwarna-warni. Kerjasama sulung antara dua jenama itu akan mempersembahkan empat watak tokidoki – Donutella, Buddy Sip, Sandy, dan B-Dragon.

“Kami sangat teruja untuk membawa koleksi tokidoki yang eksklusif ini ke Malaysia! Komuniti kami yang pelbagai dan dinamik sangat menghargai kreativiti dan pengalaman unik, menjadikan tokidoki benar-benar sepadan dengan kami. Kami yakin, koleksi ini serasi dengan rakyat Malaysia yang menghargai bukan hanya kopi dan teh yang berkualiti tetapi juga ekspresi diri melalui reka bentuk yang berwarna-warni dan mengujakan,” kata Ketua Pemasaran & Inovasi The Coffee Bean & Tea Leaf® Malaysia, Fiona Rodrigues.


Ketua Pegawai Pemasaran Global The Coffee Bean & Tea Leaf®, Lisa Ransom berkata, “Kedua-dua jenama ini berkongsi komitmen yang sama terhadap kreativiti dan inovasi, dan kami percaya koleksi ini mencerminkan perkara itu. Kami tidak sabar untuk melihat pelanggan kami menikmati kopi dan teh kesukaan mereka dengan penuh gaya.”

Pemilik Bersama dan Artis tokidoki, Simone Legno, berkata, “Saya berbesar hati untuk bekerjasama dengan jenama ikonik seperti The Coffee Bean & Tea Leaf®. Sejak berpindah ke California 20 tahun yang lalu, saya telah menjadi peminat The Coffee Bean & Tea Leaf ®. Saya menghabiskan banyak masa bekerja dalam suasananya yang positif dan mesra. Saya kerap membeli kopi dalam perjalanan ke pejabat atau semasa waktu makan tengah hari. Saya juga sering menikmati minuman yang direka dengan teliti dan makanan yang sihat sambil mencari idea dan melukis. Kami sangat berbangga untuk menyatukan seni saya dengan sebuah jenama yang inklusif.”


Koleksi tokidoki bukan hanya koleksi barangan semata-mata, ia adalah penghayatan terhadap keunikan individu dan kreativiti. Jom kenali koleksi yang menakjubkan ini:

tokidoki Dragon


Warna hitam botol air yang unik ini mencipta kontras yang menonjolkan kecantikan seni tokidoki yang berwarna-warni, ditambah lagi dengan kapasiti yang besar (500ml/17oz). Rancakkan gaya hidup anda sambil kekal terhidrat! Dijual pada RM168.00 setiap unit

tokidoki Donutella


Tumbler keluli tahan karat yang bertebat ini bukan hanya cantik di mata, tetapi juga direka bagi memastikan minuman kegemaran anda sentiasa panas atau sejuk sehingga enam jam. Dengan penutup yang kalis bocor, nikmatilah minuman kegemaran anda sambil menyerlahkan gaya tersendiri. Dijual pada RM168.00 setiap unit

tokidoki Pins

Tonjolkan keunikan individu anda dengan koleksi pin watak tokidoki kami yang comel-comel belaka! Pilih satu yang paling tepat mewakili anda dan sematkannya pada pakaian atau beg anda untuk sentuhan unik. Pin tokidoki akan dilancarkan setiap minggu sementara stok masih ada:

23 hingga 29 Januari: Donutella 

30 Januari hingga 5 Februari: Buddy Sip

6 hingga 12 Februari: Sandy 

13 hingga 20 Februari: B-Dragon
Dijual pada RM28.00 setiap unit

Pelanggan juga boleh mendapat satu pin percuma dengan menambah nilai kad TCB mereka dengan minimum RM150*. 

Perhatian: Sementara stok masih ada, tertakluk kepada terma dan syarat.

Untuk lebih maklumat tentang tawaran, berita dan promosi terkini daripada The Coffee Bean & Tea Leaf® Malaysia, layari laman Facebook kami di www.facebook.com/CBTLMalaysiaPage, akaun Instagram @coffeebeanMY, akaun TikTok @coffeebeanMY, atau laman web rasmi www.coffeebean.com.my.

 

Comments

Popular posts from this blog

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

VAKSIN DENGGI QDENGA® TAKEDA DILANCARKAN DI MALAYSIA BAGI KEGUNAAN INDIVIDU BERUSIA 4 TAHUN DAN KE ATAS

SAMBUTAN PERTENGAHAN TAHUN ESLITE SPECTRUM 2024 - ESLITE GĀ LÁ BERMULA 12 JUN!