VIU MEMPERSEMBAHKAN: ‘2024 JUST ONE 10 MINUTE [MYSTERY ELEVATOR]’ DI KUALA LUMPUR, MENAMPILKAN BINTANG SENSASI KOREA CHA EUN-WOO


Viu, perkhidmatan penstriman video OTT pan serantau milik PCCW bakal memikat penonton Malaysia dengan jelajah ‘fan concert’ yang menampilkan pelakon dan penyanyi terkenal Korea, CHA EUN-WOO. Bertemakan 2024 Just One 10 Minute [Mystery Elevator] dan merupakan sebahagian daripada siri Viu Scream Date, acara ini dijadualkan berlangsung pada 24 Februari 2024 di Stadium Malawati Shah Alam.

Just One 10 Minute merupakan konsep unik CHA EUN-WOO yang bermaksud 'Saya akan menunjukkan kepada anda segala-galanya tentang CHA EUN-WOO untuk membuat anda jatuh cinta dalam masa 10 minit’. Konsep ini mula diperkenalkan dalam perjumpaan bersama peminat sebelum ini dan mendapat maklum balas yang sangat baik berikutan persembahan beliau yang mantap dan berkualiti tinggi. Acara yang sangat dinanti-nantikan ini bakal menyaksikan CHA EUN-WOO mendekati peminat beliau di Kuala Lumpur.

CHA EUN-WOO mempunyai portfolio yang mengagumkan, dengan kumpulan peminat yang sangat ramai di luar Korea Selatan, terutamanya di negara-negara Asia. Antara lakonan terbaiknya termasuklah dalam beberapa tajuk drama Korea yang diminati ramai di Viu seperti My ID is Gangnam Beauty dan True Beauty. Projek terbarunya, A Good Day To Be A Dog, membawa kejayaan yang membanggakan dan kini beliau semakin popular terutamanya di kalangan peminat drama Korea.

Nikmati sendiri jelajah ‘fan concert’ CHA EUN-WOO di Malaysia dengan tiga pilihan tiket: VVIP (RM858), VIP (RM558), dan CAT1 (RM358), di mana semua pemegang tiket akan menerima kad foto yang telah ditandatangani CHA EUN-WOO. Tiket boleh didapati di Ticket2u.com untuk pra-jualan kelab rasmi peminat CHA EUN-WOO (ASTRO) pada 10 Januari 2024, jam 12 tengahari hingga 11 Januari 11.59 pagi dan pelanggan Viu Premium pada 11 Januari 2024, jam 12 tengahari hingga 12 Januari 11.59 pagi. Jualan umum akan bermula pada 12 Januari 2024, jam 12 tengahari.

Pemegang tiket VVIP layak mendapat pas eksklusif untuk sesi 'Hi-Bye' dan raptai, dengan hanya 30 individu bertuah yang akan menerima kad foto tulisan tangan oleh CHA EUN-WOO sendiri. Malah, 100 pemegang tiket VVIP dan 25 pemegang VIP & CAT1 berpeluang menerima poster yang telah ditandatangani oleh CHA EUN-WOO. Selain itu, peminat dari semua kategori berpeluang untuk memenangi sejumlah 10 barangan eksklusif yang ditandatangani. Sila rujuk ke laman media sosial Viu Malaysia untuk maklumat lanjut.

Tak sabar menunggu tibanya Februari untuk bertemu CHA EUN-WOO? Tonton A Good Day To Be A Dog di Viu hari ini!

Untuk mengetahui lebih lanjut, muat turun Viu di App Store atau Google Play, atau lawati www.viu.com. Ikuti Viu di Facebook, Instagram, YouTube, Twitter dan TikTok.Comments

Popular posts from this blog

TIKTOK PERKASA IBU BAPA, SATUKAN SUARA KEIBUBAPAAN DI ERA DIGITAL

THE EXPERTS - FILEM AKSI HEIST YANG DINANTIKAN 2024, TAMPILKAN BARISAN PELAKON HEBAT TANAH AIR

MENANG BESAR DI KEMPEN "GOLDEN TICKET' DI ALAMANDA PUTRAJAYA