WATSONS MELANCARKAN KEDAI PREMIUM BAHARUNYA DI EXCHANGE TRX


Watsons Malaysia, peruncit kesihatan dan kecantikan terkemuka di negara ini, dengan sukacitanya mengumumkan pembukaan kedai premium baharunya di The Exchange TRX. Dengan lebih daripada 700 kedai di seluruh Malaysia, susun atur yang diperluas ini memperkenalkan konsep reka bentuk inovatif yang mengintegrasikan perkhidmatan luar talian dan dalam talian (O+O) dengan lancar dan pelbagai zon pengalaman bagi pembelinya.

“Kami sangat teruja untuk memperkenalkan pengalaman membeli-belah kesihatan dan kecantikan dengan konsep gaya hidup yang sejajar dengan pusat membeli-belah Exchange TRX. Kedai baru ini direka khusus untuk menawarkan pelanggan muda dan bergaya kami pengalaman membeli-belah gaya hidup yang unik sambil memenuhi keperluan dinamik asas pelanggan kami. Sebagai sebahagian daripada komitmen kami untuk kekal mengikuti trend terkini, kami secara konsisten berusaha untuk memperkenalkan jenama dan produk baharu yang berkualiti tinggi dari seluruh dunia di dalam kedai kami." kata Caryn Loh, Pengarah Urusan Watsons Malaysia dan Pengarah Wilayah Eksklusif untuk Watsons Antarabangsa.

Caryn Loh, Pengarah Urusan Watsons Malaysia dan Pengarah Wilayah Eksklusif untuk Watsons Antarabangsa.

Reka bentuk kedai baharu ini adalah lebih luas dan skema warna yang dipilih meningkatkan pengalaman membeli-belah secara keseluruhan. Kedai ini juga memaparkan pelbagai produk baharu, meningkatkan pengalaman membeli-belah untuk penggemar kesihatan dan kecantikan, dan menyenangkan serta bersifat interaktif buat para pelanggan.

Pelanggan akan mempunyai peluang yang unik untuk mengalami barangan kegemaran mereka dalam keseronokan mereka melalui pelbagai sampel dan penguji di kawasan yang ditunjuk di sekitar kedai. Pelanggan boleh menikmati pengalaman yang unik dengan meja sohor kini W untuk ujian produk, kawasan kosmetik yang ditinggikan, kawasan penjagaan kesihatan tersohor kini, produk salon di rumah, rangkaian mandi premium, eksklusif K-Beauty, dan barangan K-pop pertama dan banyak tawaran lain boleh didapati di kedai baharu ini. Selain itu, kedai baharu ini juga dilengkapi dengan pakar kecantikan dan penasihat kesihatan yang menyediakan perkhidmatan yang teliti kepada setiap pelanggan.


Tambahan Caryn, “Jaminan kami kepada pelanggan kami adalah untuk membuat mereka “Look Good, Do Good, Feel Great”. Dengan permintaan pengguna yang sentiasa berubah, Watsons berusaha untuk kekal di hadapan, menyediakan pelanggan kami dengan pengalaman membeli-belah tanpa masalah, mudah dan lebih bernilai.

Turut hadir bersama di pelancaran kedai Watsons Malaysia - Mr. Trevor Hill – Pengurus Besar Exchange TRX Mall Lendlease; pasukan pengurusan Watsons & rakan perniagaan, Duta Watsons Malaysia, Phei Yong, dan rakan-rakan selebriti Watsons.

Bersempena dengan pembukaan kedai baharu ini, dari 4 – 10 Januari, ahli-ahli kelab Watsons boleh menikmati diskaun tambahan 5% dengan perbelanjaan minimum, hadiah harian dengan pembelian, cabutan bertuah, alat kosmetik dan pemeriksaan kesihatan percuma dan banyak lagi. Tertakluk pada terma dan syarat.

Lawati kedai Watsons di Exchange TRX at C.04.0 Level Concourse atau ketahui lebih lanjut di Watsons.com.my dan dapatkan berita harian daripada akaun Facebook dan Instagram Watsons Malaysia.

Comments

Popular posts from this blog

BAWAH PAYUNG AWAN - GANDINGAN ISTIMEWA NABILA RAZALI, BEN AMIR DAN NELISSA NIZAM

VAKSIN DENGGI QDENGA® TAKEDA DILANCARKAN DI MALAYSIA BAGI KEGUNAAN INDIVIDU BERUSIA 4 TAHUN DAN KE ATAS

SAMBUTAN PERTENGAHAN TAHUN ESLITE SPECTRUM 2024 - ESLITE GĀ LÁ BERMULA 12 JUN!